Ελένη Βιτάλη: "Κόλαφος" για γνωστές τραγουδίστριες - «Δεν έχω να πω κάτι άλλο...»

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ελένη Βιτάλη:

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Ελένη Βιτάλη, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Το Πρωινό", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της, σε πολύ γνωστές καλλιτέχνιδες, αλλά και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη για γνωστές τραγουδίστριες

«Δεν είμαι αυστηρή με τον γιο μου, ο Νίκος ξέρει καλύτερη μουσική από εμένα. Δε θα σκεφτώ ποτέ το οικονομικό σε μία πρόταση που μου κάνουν, δεν ήθελα ποτέ πολλά λεφτά. Ήθελα όμως άνεση, είμαι καλομαθημένη γιατί είμαι μοναχοκόρη», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Δεν έχουμε πολλά πολλά με την Γλυκερία. Είναι μία μεγάλη τραγουδίστρια, έχει κάνει την πορεία της, δεν έχει να αποδείξει κάτι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, να είναι καλά», σημείωσε για τη γνωστή καλλιτέχνιδα.

Δείτε επίσης: Διέκοψε τη συναυλία της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ελένη Βιτάλη

«Η Χάρις Αλεξίου τόσα χρόνια ταλαιπωριόταν, δεν σταμάτησε απότομα. Εγώ το πήρα σαν τρικ αυτό το "σταμάτησε η Αλεξίου". Μέχρι τώρα τι έκανε; Δηλαδή εγώ είμαι "Αλεξική" αλλά ο τραγουδιστής να είναι στην ακμή του. Έπρεπε να σταματήσει η κοπέλα, δεν καταλάβαινε ο καθένας αν μπορεί ή αν δε μπορεί; Άλλωστε είναι τόσο ταλαντούχα σε ό,τι κάνει. Να είναι καλά και να μην το πάρει τόσο σοβαρά», πρόσθεσε για τη μεγάλη ερμηνεύτρια.

Ακόμη υπογράμμισε, ότι «Και αυτοί, εδώ που τα λέμε, όχι όλοι, προκαλούν. Είδες κανέναν κόσμο να βγαίνει και να λέει ζήτω οι ετεροφυλόφιλοι; Αφού είναι φυσικό δεν το κάνουν, εσύ το κάνεις. Όταν λες ζήτω οι ομοφυλόφιλοι εσύ το κάνεις, θέλεις να τους το βάλεις στο νου».

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τη συνέντευξη της Ελένης Βιτάλη

«Εγώ δεν θα σχολιάσω. Αν το πάρω όλο αυτό και το σχολιάσω, θα πω πολλά, αλλά επιλέγω να μην σχολιάσω. Είναι μια πολύ σπουδαία καλλιτέχνης, είναι ίσως η πιο ωραία λαϊκή φωνή που έχουμε στην Ελλάδα. Νομίζω ότι οι δηλώσεις αυτές είναι πολύ κατώτερες της φωνής της και της καλλιτεχνικής της αξίας. Είναι τόσο μεγάλη η καλλιτεχνική της αξία και θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό. Κάτι αισθάνομαι και δεν θέλω να σχολιάσω. Αισθάνθηκα λίγο άβολα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη συνέντευξη και τις δηλώσεις της καλλιτέχνιδας στην κάμερα.