Δανάη Παππά: «Θέλετε να γίνουμε μπίλιες;» -Το αιχμηρό σχόλιο της ηθοποιού στο Threads

«Έχω και εγώ να πω κάτι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για τα καλά έχει μπει η εφαρμογή Threads στη ζωή μας τις τελευταίες ημέρες (δείτε εδώ τι είναι και πως λειτουργούν) καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, έχουν αρχίσει να την χρησμοποιούν. Mια από αυτούς είναι και η Δανάη Παππά.

Το σχόλιο της Δανάης Παππά το Threads

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο Σασμό (δείτε εδώ τις εξελίξεις), εξέφρασε τη γνώμη της σχετικά με τα "ανοιχτά" κινητά την ώρα της θεατρικής παράστασης κάτι το οποίο όπως φαίνεται την ενοχλεί αρκετά όπως φυσικά και πολλούς άλλους ηθοποιούς.

«Ρε τι είπα για τα κινητά στο θέατρο, θέλετε να γίνουμε μπίλιες;» ήταν το σχόλιο της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ αντίστοιχα πριν από λίγες μέρες είχε γράψει «Απ’ ο,τι κατάλαβα, εδώ παραπονιόμαστε. Εχω και εγώ να πω κάτι: ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ».

Δείτε εδώ:

ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ ΣΧΟΛΙΟ THREADS

ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ ΣΧΟΛΙΟ THREADS

Η έκπληξη του Λάζαρη στο Super Κατερίνα

Η ηθοποιός πριν απο μερικές μέρες (4/10) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα με σκοπό να μιλήσει για όλες τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ALPHA. Παρόλα αυτά, είχε και μια μικρή έκπληξη από τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, την οποία είχε οργανώσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει ένα πολύ όμορφο βίντεο στο οποίο μιλούσε για τους λόγους που την θαυμάζει, αποκαλύπτοντας μάλιστα και διάφορες άλλες πτυχές της.

«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη… Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της. Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους.

Εν τάχει θα αναφέρω τρεις. Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και να ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει.

Ο δεύτερος λόγος είναι στο διάστημα που είμαστε μαζί, έχουμε γνωρίσει πάρα πολλούς “μπιπ”. Η Δανάη δεν έχει πει ποτέ “να αυτός είναι μπιπ” πάντα προσπαθεί να δικαιολογεί τους πάντες. Λέει, “εντάξει μπορεί να μην ξύπνησε καλά, να έχει προβλήματα, κάτι να του φταίει”. Θα του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κατηγορήσει κάποιον άλλο.

Ο τρίτος λόγος και πολύ σημαντικός είναι το ότι με αντέχεις. Μπράβο σου, είσαι άξια θαυμασμού. Αυτά είχα να πω. Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στην λίστα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου. Σε αγαπάμε πολύ ο Σπίθας και εγώ» είπε ο Λάμπρος Λάζαρης για την αγαπημένη του η οποία έχει δηλώσει πως είναι έτοιμη να γίνει μαμά.