Σάκης Κατσούλης: Με μαύρο κοστούμι, παπιγιόν & χρυσό ρολόι - Περήφανη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον σύντροφό της

Που παρευρέθηκε το ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τετάρτης 20/12 ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Σάκη Κατσούλη καθώς παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Ο επιχειρηματίας είχε κατέβει στις εκλογές μαζί με τον νέο Περιφερειάρχη με τον κόσμο να του δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης, που ζήτησε. Από το πλευρό του Κατσούλη λοιπόν την ημέρα της ορκωμοσίας δε θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ίδια δημοσίευσε και φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την ώρα, που ο Σάκης Κατσούλη υπέγραφε κάποιο έγγραφο - έχοντας επιλέξει ένα μαύρο κοστούμι με λευκό σακάκι και παπιγιόν για την περίσταση.

Δείτε επίσης: Πεταμένα τα 20ευρα στο νέο αμάξι του Σάκη Κατσούλη: «Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις;» - Με ηλιοροφή και μαύρα δερμάτινα καθίσματα

Η φωτογραφία από την ορκωμοσία του Σάκη Κατσούλη

«Παντού μαζί», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σάκης Κατσούλης - Ορκωμοσία

Η αμήχανη απάντηση για τον γάμο τους

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, το μέλλον θα δείξει, αλλά είμαστε πολύ καλά, αυτό κοιτάμε πάνω απ’ όλα. Θα δείτε γάμο κάποια στιγμή, έχουμε εκτεθεί», είχε πει αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Για το ενδεχόμενο της εμφάνισής τους σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, είχε δηλώσει πριν από δύο μήνες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Super Κατερίνα: «Δεν είναι ο σκοπός μας η τηλεόραση. Αν προκύψει κάτι, με μεγάλη χαρά», ενώ για την συμμετοχή τους σε άλλο ένα Survivor, είχε επεσημάνει: «Μου αρέσει το project, αλλά υπάρχουν και δουλειές πίσω. Παρόλα αυτά, εάν ποτέ μας γίνει πρόταση θα το σκεφτούμε πολύ καλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαριλένα Ρουμελιώτη: «Πριν φύγω για το Survivor ο Σάκης είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα, με την οποία...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη - «Δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα...»

Σάκης Κατσούλης: Δείτε πόσα λεφτά έβγαλε στο περσινό Survivor

Σάκης Κατσούλης: «Έχουμε ξεκινήσει 2 μήνες...» - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στην κάμερα του Happy Day

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου»

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο

Σάκης Κατσούλης: «Δεν θα με ήθελε δίπλα του! Δεν...» - Η αποκάλυψη για τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο

«Κάπου ώπα! Είμαι καλά δόξα τον Θεό» - Το μακάβριο βίντεο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η αντίδρασή της

«Μαζί γράφουμε τις ιστορίες...» - Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη αγκαλιά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πάρτι γενεθλίων του