Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με χαιρέτησε και μου είπε "ήθελα να σας πω συγχαρητήρια για τον σύζυγό σας, μόλις αποφυλακίστηκα"»

Το άγνωστο περιστατικό και η δήλωση για τον Θέμη Σοφό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με χαιρέτησε και μου είπε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης 21/12 έστειλε της ευχές της στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day (δείτε εδώ το στιγμιότυπο), και λίγο αργότερα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της έτυχε με έναν θαυμαστή της στους δρόμους της Αθήνας, ο οποίος της έδωσε τα συγχαρητήριά του για τον καλό της.

Το κωμικό στοιχείο της υπόθεσης εδώ, ωστόσο, είναι το γεγονός πως ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε με το κοστούμι του, σαν να πηγαίνει σε κάποια σημαντική εκδήλωση και της αποκάλυψε πως μόλις είχε βγει από την φυλακή.

Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μου έχει τύχει εμένα στο Κολωνάκι ένας κύριος πολύ καλοντυμένος, κουστουμαρισμένος και ήρθε και με χαιρέτησε και μου είπε "Κυρία Τσιμτσιλή γεια σας, ήθελα να σας πω συγχαρητήρια για τον σύζυγό σας, σας ευχαριστώ θερμά, μόλις αποφυλακίστηκα". Έχει πλάκα γιατί ήταν τόσο κομ ιλ φο, καλοντυμένος, σαν να πήγαινε σε γιορτή. Το γιόρταζε. Σας το λέω λίγο στο σουρεάλ του πράγματος ότι ο άνθρωπος ήταν ντυμένος λες και πήγαινε σε ρεβεγιόν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή περιστατικό

"Άδειασε" καλεσμένο από τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό

Εξομολογητική διάθεση είχε και χθες, Τετάρτη 20/12, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, καθώς μετά τις συγκινητικές δηλώσεις που έκανε για τον θάνατο του πατέρα της, έκανε και μία αναφορά στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό (δείτε εδώ τι σκέφτηκε όταν τον είδε στο πρώτο τους ραντεβού).

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για έναν καλεσμένο της, ο οποίος δεν παρευρέθηκε ποτέ στο μυστήριο, αλλά ούτε και στο γλέντι αργότερα, ωστόσο της τηλεφώνησε μετά το γεγονός και προσποιήθηκε πως πέρασε και της άφησε δώρο, με τα λόγια του, όμως, να τον προδίδουν.

«Εμένα μου έχει τύχει το άλλο, ένας πολύ γνωστός, δεν θα το πω το όνομα, στον γάμο μου, που δεν είχε έρθει, με παίρνει και μου λέει “πέρασα, άφησα το δώρο στα κορίτσια κι έφυγα”. Λέω εγώ “ποια κορίτσια” και μου λέει “αυτά που είχες για τα δώρα”. Εγώ εντωμεταξύ δεν είχα κορίτσια και κάπως έτσι κατάλαβα ότι ούτε ήρθε, ούτε άφησε δώρο. Αυτός φαντασιώθηκε κορίτσια που παραλάμβαναν δώρα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Υπάρχουν και χειρότερα. Έχω ακούσει στην Κρήτη, που πάνε τα φακελάκια και τα δίνουν στο χέρι, ότι έβαζαν εφημερίδες μέσα και δεν είχε τίποτα. Για να φανεί ότι έδωσαν. Εγώ μπορώ να καταλάβω να φέρεις ένα δώρο που μπορεί να το έχω ή να μου φανεί άχρηστο ή δεν μου αρέσει, πάω το αλλάζω και παίρνω ό,τι θέλω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μου έχει τύχει και το θεϊκό, να βρω δώρο με κάρτα αλλαγής δεκαετίας. Από τα ξεχασμένα… Δεν το είχε ανοίξει ποτέ. Ήταν κάτι για το σπίτι», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου!» - H συγκινητική εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για τις 2 αποβολές που είχε