Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής στη Φυλή διαψεύδει τον γάμο του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, παντρεύτηκε την σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα, στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή, με ελάχιστους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκονταν ούτε τα παιδιά του γαμπρού, αλλά ούτε και η μητέρα της νύφης.

Αμέσως οι αντιδράσεις ήταν πολλές, ιδιαίτερα από τον γιο του δικηγόρου, Θάνου (δείτε εδώ την αιχμηρή του δήλωση), αλλά και από την κόρη του, Φένια (δείτε εδώ την δική της ανάρτηση "κόλαφο"). Και ενώ όλοι προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για το μυστήριο, στο T-Live, την Πέμπτη 21/12 το απόγευμα, αποκαλύφθηκε η δήλωση του ηγούμενου της Ιεράς Μονής, ο οποίος διαψεύδει τον γάμο.

Η αποκάλυψη του ηγούμενου της Ιεράς Μονής στη Φυλή για τον γάμο Πλεύρη - Σιακαβάρα

«Μας είπε το εξής. "Στο συγκεκριμένο μοναστήρι δεν γίνονται γάμοι, ούτε βαφτίσεις, δεν τελούνται τέτοια μυστήρια". Μπορεί να έγινε αλλού. Από εκεί και πέρα είναι ένα ερωτηματικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ της εκπομπής, εξηγώντας πως το μυστήριο μπορεί να τελέστηκε, αλλά σε άλλη εκκλησία, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο.

Τι δηλώνει ο ίδιος ο γαμπρός

Το Youweekly.gr και η Τζώρτζια Συρίχα, επικοινώνησαν με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, με τον δικηγόρο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

«Να πάρουν την εκκλησία και να ρωτήσουν εάν παντρεύτηκα», ανέφερε αρχικά, δηλώνοντας πως δεν γνώριζε για το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και συνέχισε λέγοντας «Μου κάνει εντύπωση το ρεπορτάζ».

«Ούτε διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω», απάντησε στην ερώτηση αν τελικά ο γάμος του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα έγινε, ενώ δήλωσε επίσης «Εγώ δεν δημοσιοποιώ την ιδιωτική μου ζωή».