Τζένη Διαγούπη: «Μου είχαν κάνει προξενιό, αλλά...» - Όλα όσα αποκάλυψε για τον έρωτα

«Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, παραχώρησε η Τζένη Διαγούπη το πρωί της Πέμπτης 21/12. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έρωτα, το προξενιό, τη συγκατοίκηση, ενώ αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

ΟΙ δηλώσεις της Τζένης Διαγούπη

«Σε νεότερη ηλικία μου είχαν κάνει προξενιό, αλλά δεν πήγε καλά. Μου άρεσε ο άνθρωπος που μου προξένεψαν, αλλά δεν ήταν για να είμαστε μαζί. Στο σπίτι κάνω τις δουλειές μόνη μου, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καθαρίζουμε τα τζάμια. Είμαι 49 ετών, δεν έχω συζήσει ποτέ με κάποιον, είναι δύσκολο να συμβεί...» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Τζένη Διαγούπη - αποκλειστικό: «Το 2016 ήμουν 117 κιλά! Μετά από 6 χρόνια είμαι...»

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Αν τον είχα ζήσει, θα ήμουν και μαζί του. Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Με ενοχλεί που κάποιες γυναίκες κρύβουν την ηλικία τους και κάνουν αισθητικές παρεμβάσεις. Αν είναι κάτι για την υγεία σου, να το κάνεις» πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Τζένη Διαγούπη.

«Έχω μια επαγγελματική πρήταση που θα ανακοινωθέεί τους επόμενους μήνες» αποκάλυψε κλείνοντας τη συνέντευξη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η θέση της γύρω από το ελληνικό metoo

Η ηθοποιός πριν απο περίπου ένα χρόνο, είχε δώσει συνέντευξη στο 7 μέρες Tv και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις αποκαλύψεις που έγιναν και στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης με αφορμή το ελληνικό metoo.

Πριν από ενάμιση χρόνο άνοιξε ο μεγάλος κύκλος του ελληνικού metoo. Πιστεύετε ότι οι επώνυμες καταγγελίες συναδέλφων σας που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σηματοδότησαν την κάθαρση στο χώρο του θεάτρου;

«Δεν μπορούσε να μιλάμε ακόμη για κάθαρση. Η δικαιοσύνη θα δώσει το φως για να γίνει αυτό. Πιστεύω, ωστόσο, ότι θα συμβεί σύντομα και εύχομαι να βγουν και άλλα πράγματα που είναι καταχωνιασμένα σε ντουλάπες και συρτάρια. Δεν τελειώνει εδώ.

Υπάρχουν πολλοί επαγγελματικοί χώροι –και όχι μόνο του θεάματος- που μαστίζονται από κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν είναι ανάγκη κάποιος να έχει πέσει θύμα βιασμού για να γίνει μια καταγγελία. Η κακοποιητική συμπεριφορά υπάρχει παντού και έχει πολλές εκφάνσεις».