Γιώργος Αλκαίος: «Δεν υπάρχει λόγος να το φτιάξουμε το μεταξύ μας...» - Τι αποκάλυψε για την σχέση με τον πατέρα του

«Έχουμε τακτοποιήσει τις αντιθέσεις μας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Αλκαίος το μεσημέρι της Πέμπτης 21/12. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, όπου, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που μετακόμισε στη Μήλο ενώ μίλησε και για τις σχέσεις με τον πατέρα του (δείτε εδώ όλα όσα είπε στην ίδια συνέντευξη για τη μητέρα του).

Ο λόγος που ο Γιώργος Αλκαίος μετακόμισε στη Μήλο

«Η Μήλος έρχεται μετά το κλείσιμο της Eurovison. Είχα πολλές προτάσεις τότε. Έφυγε η γιαγιά και δεν πένθησα όπως ήθελα. Είπα μέσα μου "Θα πας στο Όσλο, θα το κάνεις". Και από την άλλη ήταν και τα παιδιά της, οι αδελφές μου που ήθελαν να πάρουν τον χρόνο τους. Είπα θα πάω στο Όσλο, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Κοιμόμουν με φωτογραφίες του νησιού! Με έναν μαγικό τρόπο όπως γίνεται πάντα στη ζωή μου, γίνεται αυτό που είναι να γίνει. Τελειώνουμε με το Όσλο, ήταν έτοιμο το σπίτι να μπω μέσα. Το είχα κάνει ήδη σαν ξενοδοχείο. Αλλά εμένα δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτά.»

«Τα πούλησα όλα στην Αθήνα. Μόλις γυρίσαμε από Όσλο, είχα τις κούτες ήδη έτοιμες. Έπρεπε να φύγω, έπρεπε να πενθήσω οπωσδήποτε. Ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ που έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Έκλεισα το καλλιτεχνικό μέρος, ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Πήρα τον χρόνο μου, θα πενθούσα όπως ήθελα. Στην Αθήνα δεν θα το έκανα γιατί θα ερχόντουσαν οι φίλοι μου ενώ εγώ μπορεί να ήθελα να είμαι 15 μέρες με τις πιτζάμες. Ήθελα να βουτήξω σε όλο αυτό, να το ζήσω, να το τιμήσω.»

Οι δηλώσεις για τον πατέρα του

«Με τον μπαμπά μου έχουμε τακτοποιήσει τις αντιθέσεις μας. Καλύτερα να μην υπάρχει κάτι παρά να υπάρχει κάτι που θα κριτσανίζει μία… Δεν υπάρχει λόγος να το φτιάξουμε το μεταξύ μας. Και τις ευκαιρίες έδωσα και όλα. Κουράζομαι. Το έχω σκεφτεί πως ίσως το μετανιώσω. Από το να είναι μια κατάσταση που σου λέει “κάνε αυτό” και δεν το θες, γιατί να το περάσω αυτό; Είμαι οκ! Έχει βρεθεί λύση. Δημόσια δεν το επεδίωξα ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του. Μπορείς να πεις και να κάνεις ό,τι θες αρκεί να πάρεις τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω ότι θέλω και να πω έκανα πλάκα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αλκαίος.