Μαρία Σολωμού: «Κάντε μου τη χάρη! Καταλαβαίνεις ότι δεν θα σου απαντήσω...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για τον Mente Fuerte

«Έχω κατηγορηθεί και πάρα πολλές φορές ότι μπορεί να μη μιλάω politcal correct, αλλά όταν εγώ ήμουν politcal correct με βρίζανε όλοι οι άλλοι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Κάντε μου τη χάρη! Καταλαβαίνεις ότι δεν θα σου απαντήσω...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 21/12. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα στερεότυπα που υπάρχουν και αφομοιώνουμε ως παιδιά, ενώ απάντησε και για το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών που απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Μίλησε και για το political correct για το οποίο γίνεται λόγος καθημερινά σε όλα τα πάνελ, όμως όταν έφτασε η ώρα να απαντήσει για τον Mente Fuerte σταμάτησε την συζήτηση και άφησε τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται για το μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Χειροκροτούσε για μια χορεύτρια με αποκαλυπτικό μπικίνι - Οι ζήλιες της Μαρίας Σολωμού για τον Mente Fuerte μπροστά σε κόσμο (Βίντεο)

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

«Θυμάμαι όταν ήμουν πολύ μικρή και μου έλεγε η μαμά μου παραμύθια, δε συμπαθούσα κανένα ιδιαίτερα γιατί όλα είχαν μια πριγκίπισσα ξανθούλα, με μπουκλάκια, με μπλε μάτια και άσπρο δέρμα. Και πάντα έλεγα "γιατί είναι έτσι όλες οι πριγκίπισσες κι εγώ έτσι" και σκεφτόμουν ότι δε θα γίνω ποτέ πριγκιπισσούλα. Ωραία η Χιονάτη, αλλά εγώ είχα ταυτιστεί με την κακιά μάγισσα που της δίνει το μήλο, γιατί η Χιονάτη είχε άσπρο δέρμα κι εμένα μικρή με φωνάζανε Αιθιοπάκι», είπε αρχικά.

«Έχουμε αργήσει πάρα πολύ να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις, όπως είναι ο γάμος τον ομόφυλων ζευγαριών. Εγώ, μέχρι πριν 15 χρόνια, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται. Κάποια στιγμή μου το είπαν και λέω, “τι εννοείται;” το είχα στο μυαλό μου ως κάτι πολύ φυσιολογικό. Έχει να κάνει με το πως μεγαλώνει ο καθένας. Δε κάνω την έξυπνη, αλλά δε γίνεται το 2024 να συζητάμε αυτά τα πράγματα. Ας αφήσουμε τον κόσμο να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του και να πάμε να δούμε τα χάλια μας σε τίποτα άλλο», δήλωσε έπειτα.

Για την επιτυχία του podcast της, επισήμανε: «Έχει πάρα πολύ κοινό, Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Αυτά που λέω δε τα φιλτράρω. Εγώ μιλάω πάντα με το συναίσθημα και γι’ αυτό έχω κατηγορηθεί και πάρα πολλές φορές ότι μπορεί να μη μιλάω politcal correct, αλλά όταν εγώ ήμουν politcal correct με βρίζανε όλοι οι άλλοι, τώρα που το μάθανε, να κάτσουν λίγο ήσυχα. Πρέπει να υπάρχει μια ενδιάμεση κατάσταση. Όταν μίλαγα εγώ για γυναίκες και εγκυμοσύνη, με σταυρώνανε. Τώρα κάντε μου τη χάρη».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το τηλεφώνημα του Mente Fuerte, όσο έκανε μάθημα στο Fame Story, απάντησε: «Καταλαβαίνεις ότι δε θα σου απαντήσω τίποτα για τον Mente Fuerte».