Fame Story: «Να προσέχετε τον κ@λο σας και...» - Αμηχανία με το τηλεφώνημα του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού

Τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: «Να προσέχετε τον κ@λο σας και...» - Αμηχανία με το τηλεφώνημα του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε τις προάλλες στην ακαδημία του Fame Story για να πραγματοποιήσει ένα ακόμη μάθημα στους εναπομείναντες σπουδαστές της. Αφού το ολοκλήρωσε, έμεινε για λίγο να μιλά με τα παιδιά και ενώ είχε αφήσει το κινητό της στην άκρη, αυτό άρχισε να χτυπά.

Τότε η Άννα το πήρε στα χέρια της για να της το δώσει και παρατήρησε πως την καλούσε ο Mente Fuerte. «Α, ο Mente. Τρελαίνομαι!», αναφώνησε, με την ηθοποιό να του το σηκώνει και αφού του εξήγησε πως θα μιλούσαν σε λίγο οι δυο τους, τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση για να μιλήσει με τους μαθητές, οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς γι' αυτή τη στιγμή.

Το τηλεφώνημα του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού κατά τη διάρκεια του Fame Story

«Γεια σας παιδιά. Ποιοι έχετε μείνει; Τίτος, Αριστέα, Άννα και Φειδίας. Όλοι νικητές είστε τώρα! Μια συμβουλή έχω να δώσω. Να προσέχετε τον κ@λο σας και την καρδιά σας. Ό,τι καταλάβατε καταλάβατε εκεί που έχετε μπλέξει σε αυτή τη βιομηχανία. Αγόρια και κορίτσια, ισχύει και για τους δύο!», τους είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη» - Η σπάνια αποκάλυψη του Mente Fuerte για την προσωπική του ζωή

Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι τους

Η Μαρία Σολωμού και ο Μente Fuerte αποφάσισαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) να στολίσουν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του τράπερ με τον ίδιο να δημοσιεύει ένα βίντεο από τη διαδικασία στο Tik Tok.

Όπως βλέπουμε η ηθοποιός και ο τράπερ ήθελαν να φέρουν από νωρίς το γιορτινό κλίμα, καθώς η Σολωμού έκανε γνωστό από το λογαριασμό της στο instagram, πως το δέντρο στο σπίτι της το στόλισε την Παρασκευή (17/11).

Δείτε επίσης: «Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται» - Ο Mente Fuerte διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή

Σε ότι αφορά όμως στο δέντρο του Mente Fuerte το τοποθέτησαν πίσω από τον καναπέ του και μπροστά από το μπαλκόνι του με κόκκινα και χρυσά στολίδια σε συνδυασμό με τα λαμπάκια να κάνουν τι αποτέλεσμα εντυπωσιακό.