«Στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη» - Η σπάνια αποκάλυψη του Mente Fuerte για την προσωπική του ζωή

Η αλήθεια για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη» - Η σπάνια αποκάλυψη του Mente Fuerte για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Οδός Ζαρίφη 2, ήταν σήμερα, Τετάρτη 29/11, ο Mente Fuerte, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα! Αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο, την οποία χαρακτήρισε άψογη, απάντησε για το Fame Story και τον Light, ενώ μίλησε και για το "φαινόμενο Κασσελάκη" και την συνάντησή του με τον Snik.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή και στη σχέση του με την Μαρία Σολωμού, αποκαλύπτοντας άγνωστα μέχρι τώρα στοιχεία του χαρακτήρα του, όπως είναι οι ζήλιες του, αλλά και τα ζητούμενά του από μία σχέση.

Η αποκάλυψη του Mente Fuerte για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Σολωμού

«Εγώ ήμουν ο άνθρωπος που σε γνώρισα με τη Μαρία Σολωμού», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, με τον ίδιο να της απαντά: «Εσύ φταις για όλα, ξεκάθαρα!». «Είμαστε φίλοι αυτό το διάστημα;», ρώτησε έπειτα η παρουσιάστρια, μιλώντας για την σχέση τους. «Είμαστε», δήλωσε εκείνος με τη σειρά του, επιβεβαιώνοντας πως είναι ακόμη μαζί.

Σε άλλο σημείο, επισήμανε για την πρόταση που δέχθηκε: «Είχαμε κάνει κάτι κουβέντες να είμαι κριτής στο Fame Story, αλλά δεν προχώρησε. Νομίζω θα μου ταίριαζε. Θα μου άρεσε. Γιατί όχι; Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του. Είμαι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Light, θα ήταν κάτι διαφορετικό».

Όσον αφορά τη μουσική του, σημείωσε: «Απομακρύνομαι λίγο από τον αμβλύ στίχο. Μεγαλώνουμε, γερνάμε. Δε γίνεται 10 χρόνια να λέμε τα ίδια πράγματα. Σίγουρα επηρεάζει τα παιδιά ο επιθετικός στίχος της τραπ. Κάθε ράπερ φτιάχνει έναν χαρακτήρα, ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, είναι σαν ρόλος. Όταν το μικρό παιδί ακούει ότι γίνεται αυτό κι αυτό, το παίρνει σαν παράδειγμα και τα περισσότερα παιδιά τα κάνουν αυτά που ακούνε. Το τελευταίο πράγμα, βέβαια, που τα επηρεάζει είναι η μουσική, όλα ξεκινάνε από το σπίτι».

Αναφορικά με τη λέξη «χοντρός» στους στίχους του "Άδωνι" και το θέμα που δημιουργήθηκε με την αφαίρεσή του, εξήγησε: «Διαφωνώ λίγο με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το political correct, γιατί έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Είναι πάρα πολύ σκληρά τα πράγματα. Έξω κανείς δεν θα σου μιλήσει όπως μιλάμε εμείς οι δύο εδώ που τα παρουσιάζουμε όλα πανέμορφα. Οι λέξεις είναι λέξεις, την πρόθεση και την ενέργεια του άλλου πρέπει να δούμε.

Εγώ, για παράδειγμα, στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή. Επειδή έχω υπάρξει χοντρός, ήμουν χοντρός, όπως και να με έλεγες, όσο και να με στεναχωρούσε. Με ενοχλούσε να μου το λένε, γιατί δεν είναι κομψό. Αλλά είναι μία λέξη απλά. Όλο το άλλο είναι θέμα ευγένειας, δεν θα γυρίσεις να τον προσβάλλεις τον άλλον, δεν είναι κομψό να πεις "χοντρός, χοντρή"».

Και μιλώντας για τις σχέσεις του κατέληξε: «Μάτια έχουμε, κοιτάμε. Είμαι ζηλιάρης, όμως, τρελός, κανονικός. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε, είτε σε φιλική είτε σε ερωτική σχέση».

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για τον Mente Fuerte & τη Μαρία Σολωμού