Αποκλειστικό: Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Και οι δύο είναι νέοι, ωραίοι και επιτυχημένοι

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Αυτή η εγκυμοσύνη κι αν είναι έκπληξη, και αν θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως φυσικά άφησε και εμάς όταν την πληροφορηθήκαμε μόλις πριν από λίγες ημέρες... Μιλάμε για ένα πανέμορφο ζευγάρι που θέλει με νύχια και με δόντια να κρατήσει κρυφό το ευλογημένο δώρο που τους έστειλε ο Θεός, και πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε λιγότερο από τρεις μήνες. Εμείς με ένα κουίζ θα σας δώσουμε μερικά στοιχεία για αυτούς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας κάνοντας διάφορους συνειρμούς.

Είναι νέοι, ωραίοι και επιτυχημένοι, ο καθένας στο χώρο του... Εκείνος μέλος γνωστού συγκροτήματος και εκείνη αρκετά γνωστή στους κύκλους της showbiz. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί και μάλιστα πολύ σύντομα καθώς εκείνη διανύει ήδη τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρόλα αυτά έχει καταφέρει και την κρατάει κρυφή αφού δεν την έχει πάρει είδηση κανείς. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα λέγεται ότι ακόμα και με το οικείο περιβάλλον της δεν θέλει να μιλάει ανοιχτά για αυτό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές η εγκυμονούσα δεν έχει μοιραστεί τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες αυτής της περιόδου ούτε με την οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Πατέρας για πρώτη φορά - Έγκυος η Ιλάειρα Ζήση

Ζευγάρι περιμένει παιδί
Unsplash.com

Σπάνιες εμφανίσεις για το ζευγάρι

Το ζευγάρι που έχει απομονωθεί το τελευταίο διάστημα και δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις για να μην μαθευτεί η προχωρημένη εγκυμοσύνη, είναι μαζί και τρελά ερωτευμένο εδώ και έναν χρόνο περίπου, δεν έχει παντρευτεί και γενικότερα δεν σκοπεύει για την ώρα να επισημοποιήσει την σχέση του, πιθανόν να το κάνει λίγο πριν από την γέννηση του πρώτου παιδιού του, που περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία.

Το youweekly.gr γνωρίζει την εγκυμοσύνη εδώ και αρκετό καιρό, παρόλα αυτά σεβόμενοι την επιθυμία του ζευγαριού δεν αναφέρει τα ονόματά τους και περιμένει την γέννα για να τους ευχηθεί τα καλύτερα. Όσο για το φύλο του μωρού; Ούτε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν, αφού έχουν ζητήσει να μην το μάθουν από τον γιατρό τους, εύχονται μόνο να αποκτήσουν ένα γερό παιδάκι.