Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Zητάει τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού

Τι δηλώνει η δικηγόρος του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Πολλά ερωτήματα προκάλεσε η πρόσφατη εξομολόγηση της πρώην συντρόφου του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, όπου ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι έχει φέρει στον κόσμο την κόρη του από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ο πρώην παίκτης του Survivor δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη, για την πορεία της εγκυμοσύνης της, ούτε καν για το φύλο του μωρού. Το youweekly.gr επικοινώνησε με τον makeup artist, καθώς και με τη δικηγόρο του, που μας δίνουν τη δική τους εκδοχή των γεγονότων.

«Δεν είχα μάθει τίποτα, μόλις πριν από λίγες ώρες το πληροφορήθηκα κι εγώ», αναφέρει αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, απαντώντας για την γέννηση του παιδιού, εκφράζοντας μία σειρά από ερωτήματα για τη συμπεριφορά της μέσα σε αυτό το διάστημα: «Με αυτή τη γυναίκα δεν είχαμε καμία επαφή. Για ποιο λόγο δεν επικοινώνησε μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο όταν γέννησε, αλλά το κάνει μέσα από μία συνέντευξη; Δεν μπορούσε έστω να μιλήσει μέσω του δικηγόρου της;».

Δικηγόρος Κωνσταντίνου Εμμανουήλ: «Θα ζητήσουμε τεστ DNA»

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε βραδινή έξοδο
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Τα ερωτήματά του μοιράζεται και η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, Παρασκευή Λιάσκου, με την οποία επικοινώνησε επίσης το youweekly.gr. Όπως υποστηρίζει, εφόσον μεσολάβησαν τέσσερις μήνες από τη γέννηση του παιδιού μέχρι σήμερα, θα μπορούσε να υπάρχει κάποια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, έστω τυπική. Παρά τις επιφυλάξεις που διατηρούν μετά απ' όσα ειπώθηκαν, πρόθεση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της δικηγόρου του είναι να γίνει μία πρώτη επαφή και να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για την αναγνώριση του παιδιού. Από εκείνο το σημείο και μετά ωστόσο είναι άγνωστο πώς θα κινηθούν τα δύο μέρη.

Όπως αναφέρει η Παρασκευή Λιάσκου: «Επειδή είχαν χωρίσει για αρκετούς μήνες, ο Κωνσταντίνος δεν ήταν βέβαιος αν τελικώς συνέχιζε να υφίσταται αυτή η εγκυμοσύνη. Από τη μία συγκινείται, αλλά από την άλλη δεν ξέρει πώς να αισθανθεί, γιατί με τη Νάνσυ δεν είχαν επαφές από τότε που πήγε στην Αγγλία. Δεν ήξερε καν για την ύπαρξη αυτού του παιδιού, που ενημερωθήκαμε σήμερα πως γεννήθηκε τον Αύγουστο, δεν είχαμε καμία όχληση, ούτε ένα τηλεφώνημα ή έστω ένα μήνυμα. Θα ζητήσει τεστ DNA, αλλά σε περίπτωση που είναι όντως δικό του το παιδί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αναγνωρίσει. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδάκι, θα πρέπει να συζητήσουν σε ένα τραπέζι με ηρεμία και όχι να γίνεται δημόσια αντιπαράθεση».

Η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο πρώην διακόπηκε λίγο μετά τη συνάντησή τους στις δικαστικές αίθουσες. Τότε η Νάνσυ είχε καταγγείλει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για ξυλοδαρμό και εξύβριση, ωστόσο γρήγορα έπεσαν οι τόνοι και το ζευγάρι αποχώρησε χέρι-χέρι ανακοινώνοντας ότι βρέθηκε μία συμβιβαστική λύση. Τελικά αυτό δεν ήταν το happy end που ίσως να ονειρεύονταν, αφού η Νάνσυ επανεμφανίστηκε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και μιλώντας στο okmag.gr ήταν «καταπέλτης» απέναντι στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, για τη σχέση τους από εκείνο το σημείο κι ύστερα.