Δημήτρης Λάλος: «Θα έχει να κάνει με τη...» - Ο "Μαθιός" αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το Σασμό

Η εξομολόγηση για τη δουλειά του και το κεφάλαιο "σύζυγος"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Λάλος: «Θα έχει να κάνει με τη...» - Ο

Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 21/12. Ο ηθοποιός του Σασμού που φέτος προβάλλεται για τρίτη σεζόν στον ALPHA, είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον παρουσιαστή, Νίκος Χατζηνικολάου, στο πλατό του ΑΝΤ1.

Ο τηλεοπτικός Μαθιός (που στα επόμενα επεισόδια θα τον πυροβολήσουν) μίλησε για την συμμετοχή του στην σειρά - που είναι από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης - ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αφού εδώ και πολλά χρόνια είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του, Έλενα Μαυρίδου.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Λάλου για τα επαγγελματικά του μετά τον Σασμό

Αρχικά αποκάλυψε τις δουλειές που έχει κάνει πριν τελικά γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης: «Στο θέατρο έχω περάσει από όλα τα στάδια. Έχω υπάρξει και θεατράρχης, θεατρώνης, θιασάρχης, σκηνοθέτης, ηθοποιός. Έχω δουλέψει στο μπαρ του θεάτρου, έχω δουλέψει στο ταμείο, έχω κάνει ταξιθεσία. Κάπως το κυκλώνω το όλο πράγμα», είπε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, αφού ολοκληρωθεί ο Σασμός: «Νομίζω ότι το επόμενο πράγμα θα έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου concept, το οποίο να έχει να κάνει με την τηλεόραση ή ίσως το σινεμά. Δηλαδή να γράψω ένα έργο, να δημιουργήσω, να "γεννήσω" την ίδια την ιδέα. Αυτό νομίζω ότι είναι το επόμενο που θέλω να κάνω», αποκάλυψε.

Η εξομολόγηση για την σύζυγό του

Όπως είναι λογικό η κουβέντα σε κάποια στιγμή ήρθε στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στην σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου. Αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν, πως ερωτεύτηκαν αλλά και την ζωή τους σήμερα (δείτε σπάνια δημόσια εμφάνιση τους).

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε στην παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα. Και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα. Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λάλος.

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός του Σασμού.