Σπάνια τους βλέπουμε μαζί - Πέταξε τα μαύρα του «Σασμού» ο Δημήτρης Λάλος στη βραδινή του έξοδο με την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Λάλος, πρωταγωνιστής του Σασμού, το βράδυ της Παρασκευής 28/7 βρέθηκε στο θέατρο και συγκεκριμένα στην Επίδαυρο, μαζί με την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Βατράχια του Αριστοφάνη", μία σύγχρονη διασκευή της αριστοφανικής κωμωδίας, η οποία μιλά για την αξία της ποίησης, και της τέχνης γενικότερα, στην κοινωνία μας.

Οι δυο τους πραγματοποιούν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις (δείτε εδώ την οικογενειακή τους φωτογραφία), ωστόσο αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους "τσάκωσε". Η σύζυγος του ηθοποιού φορούσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα με δαντέλα, είχε τα μαλλιά της λυτά και σχεδόν καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Η σπάνια εμφάνιση του Δημήτρη Λάλου με την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου

Ο Δημήτρης Λάλος, από την άλλη πλευρά, "πέταξε" τα μαύρα του Σασμού και εμφανίστηκε με ένα πουκάμισο ασπρόμαυρο μεν, αλλά με έντονο σχέδιο δε!

Δείτε επίσης: Χαζομπαμπάς ο Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» του Σασμού καμαρώνει την 5χρονη κορούλα του

Δημήτρης Λάλος Έλενα Μαυρίδου

Δημήτρης Λάλος Έλενα Μαυρίδου Σερβετάλης Σαράντης

Μαζί στον 2ο κύκλο του Σασμού;

To Tv24 και η Μαρία Μεταξητινού έχουν αποκλειστικές πληροφορίες για το νέο κύκλο του Σασμού. Σύμφωνα με το περιοδικό, ένα νέο πρόσωπο - από τα πολλά (όπως του Βασίλη Μπισμπίκη) - μπαίνει στα καινούρια επεισόδια. Το εν λόγω πρόσωπο μάλιστα, πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

Μια από τις νέες αφίξεις στη σειρά είναι αυτή της Έλενας Μαυρίδου, η οποία υπέγραψε τελικά πριν λίγες μέρες. Ο ρόλος της αναμένεται να είναι πολύ καθοριστικός στην εξέλιξη της σειράς, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, θα υποδυθεί την αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη.

Ναι, ο Ευθύμης είχε μια αδελφή, την οποία όπως θα δούμε δεν τη γνωρίζει κανείς στην Κρήτη, εκτός από τον Παύλο. Η αδελφή του είναι μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, αρχιτέκτων στο επάγγελμα, που φτάνει στην Κρήτη και αρχίζει να καταστρώνει διάφορα επιχειρηματικά σχέδια. Αγοράζει εκτάσεις για να κατασκευάσει τουριστικές εγκαταστάσεις και σπίτια. Αυτό όμως που θα την απασχολήσει περισσότερο και θα είναι το κύριο μέλημά της είναι να βρει ποιος δολοφόνησε τον αδελφό της.

Δείτε επίσης: Σασμός Γ' κύκλος: Ο εφιάλτης της Καλλιόπης ζωντανεύει - Ο μικρός Πετρής σε κίνδυνο