Δημήτρης Λάλος: «Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου...» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό και την κόρη του

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα μαζί της το χιόνι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Λάλος: «Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου...» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό και την κόρη του

Ο Δημήτρης Λάλος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά του ALPHA, Σασμός, άνοιξε την καρδιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αφού αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά την ολοκλήρωση της σειράς - η οποία φημολογείται πως θα συνεχίσει με 4ο κύκλο - μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου και την κορούλα τους που είναι και η μεγάλη του αδυναμία.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Λάλου για την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε στην παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα. Και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα. Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λάλος.

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός του Σασμού.

«Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου, ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο. Νιώθεις ότι φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή, όπου τα έχεις δει όλα. Όταν εμφανίζεται ένα παιδί όλα επαναλαμβάνονται και αρχίζεις να βλέπεις μέσα από τα μάτια του, το θαυμαστό. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα μαζί της το χιόνι», εξομολογήθηκε για την κόρη του.

«Με τον ερχομό του παιδιού δεν υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς μέσα μου. Περισσότερο όταν ήμουν πιο νέος, θα μπορούσα να κάθομαι ώρες σε ένα μπαλκόνι και να νιώθω μόνος μου. Αυτή η αίσθηση της μοναξιάς έχει φύγει πια», συμπλήρωσε.