Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η εκπομπή που θα βρεθεί καλεσμένη το 2024

Θα μιλήσει για όλα σε μια συνέντευξη εκ βαθέων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Φαίη Σκορδά επιθυμεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει, αφού μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα έχει γίνει γνωστή μονάχα μια σχέση της. Μάλιστα, αποφεύγει και τις συνεντεύξεις στις εκπομπές, θέλοντας να κρατήσει ένα πιο διακριτικό προφίλ.

Ωστόσο, από τη νέα χρονιά που μπαίνει, πρόκειται να βρεθεί καλεσμένη σε μια πολύ γνωστή εκπομπή και να μιλήσει για τη ζωή της και τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη, που είναι και οι μεγάλες της αδυναμίες και κύριες προτεραιότητες.

Σε αυτή την εκπομπή θα πάει καλεσμένη το 2024 η Φαίη Σκορδά

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής Μαμά-δες που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Τζένη Θεωνά.

Το γύρισμα έχει ήδη πραγματοποιηθεί με την παρουσιάστρια του Fays Time να μιλά για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένεια της, την καριέρα της και τα δυο παιδιά της που έχει αποκτήσει μέσα από το γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά Τζένη Θεωνά Μαμά-δες ΕΡΤ

Έτοιμη να γίνει ξανά μαμά η Φαίη

Μέσα από ένα θέμα, που συζητήθηκε την Πέμπτη (16/11) στο Fay's Time η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς έχει μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, τόση, που θα μπορούσε να έχει μέχρι και δέκα.

Οι συνεργάτες της, της ευχήθηκαν αν το θέλει πολύ να της συμβεί, ωστόσο για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι για τα προσωπικά της, σε κάθε περίπτωση όμως η ζωή είναι όλη μπροστά της (δείτε εδώ τι είχε πει για τα προσωπικά της).

«Βγάζουν πάνες βρε παιδιά στο σπίτι. Ξέρεις ποια είναι αυτή η περίοδος που βγάζεις πάνα; Εγώ μόνο που το άκουσα πριν τις διαφημίσεις, όχι μόνο δεν αγχώθηκα, συμπάσχω. Μακάρι να ξαναέρθουν!», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Με το καλό», της ευχήθηκε ο Άγγελος Βουράκης.

«10 μπορώ...;», είπε η Φαίη Σκορδά.