Σάκης Κατσούλης: «Δεν θα με ήθελε δίπλα του! Δεν...» - Η αποκάλυψη για τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο

Η εξομολόγηση για την Μαριαλένα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης: «Δεν θα με ήθελε δίπλα του! Δεν...» - Η αποκάλυψη για τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor, όπως παρακολουθήσαμε σήμερα 22/12 στο MEGA, μίλησε για την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για το Survivor, ενώ αποκάλυψε και ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Τριαντάφυλλο.

Παραδέχτηκε πως δεν τον έχουν προσεγγίσει από την Ατζούν Μίντια για να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ είναι έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη στο Mega Καλημέρα

«Η Μαριαλένα δεν είναι γκρινιάρα. Αυτό που θέλει, θα το πει. Μου είχε πει μια ηγουμένη ότι πρέπει να σκεφτόμαστε την υποχώρηση. Πλέον, στους τσακωμούς κάνουμε πίσω και οι δύο, παλιά έκανα εγώ. Έχω σκεφτεί να της πάρω δώρο στη Μαριαλένα ένα μονόπετρο και να της κάνω πρόταση γάμου. Με αγχώνει η πρόταση γάμου», εξομολογήθηκε ο Σάκης Κατσούλης για την σύντροφό του.

Δείτε επίσης: «Είναι κακόβουλο και κακοπροαίρετο! Προσπαθεί να πετύχει κάτι μέσα από αυτό και...» - Η αντίδραση της Ρουμελιώτη στα μηνύματα που δέχεται για τον Κατσούλη

«Δεν με έχουν προσεγγίσει για το Survivor. Αν πάει η Μαριαλένα, εγώ θα τη στηρίξω», αποκάλυψε μιλώντας στην δημοσιογράφο.

Σχετικά με τις σχέσεις που διατηρεί με τον Τριαντάφυλλο μετά τον δημόσιο καβγά τους (δείτε τι είχε συμβεί), απάντησε: «Δεν θα έκανα κάτι που δεν μου ταιριάζει στην τηλεόραση. Δεν θα με ήθελε δίπλα του ο Τριαντάφυλλος, αν έκανε εκπομπή. Δεν έχω κρατήσει επαφές με τον Τριαντάφυλλο. Δεν θα έχουμε ποτέ τις σχέσεις που είχαμε στο παρελθόν. Θα πήγαινα στο μαγαζί που τραγουδάει ο Τριαντάφυλλος».

Η στιγμή που τα βρήκαν δημόσια

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Περιστερίου η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη, στην οποία βρέθηκαν πολλοί και καλοί του φίλοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Τριαντάφυλλος, που τραγούδησε, μάλιστα, στη σκηνή, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης.

Ως γνωστόν, οι δύο τελευταίοι μετά την συμμετοχή του δεύτερου στο ριάλιτι επιβίωσης, τα "έσπασαν", διότι ο τραγουδιστής θεώρησε πως αθετήθηκε η υπόσχεση που είχαν δώσει και τελικά ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι, με τον οποίο έχει σοβαρή διαμάχη.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος, από εκεί που τον στήριζε τρελά, ανέφερε "τα γύρισε" τελείως. Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο νικητής του παιχνιδιού, μαζί με την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ανέφεραν πως δεν του κρατάνε καμία κακία, καθώς συμπεριφέρεται σαν παιδί (δείτε εδώ τι αποκάλυψαν για την κουμπαριά τους).

Η συναυλία αυτή, ωστόσο, έγινε η αφορμή ώστε οι δύο άντρες να τα βρουν ξανά και να δώσουν τέλος στην κόντρα τους. Ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε στη σκηνή και φώναξε τον παλιό του φίλο να ανέβει κι αυτός, κάνοντας το πρώτο βήμα και έπειτα μαζί κατέβηκαν και ξεκίνησαν τις αγκαλιές. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος ήταν επίσης εκεί.

«Α, πάλι εγώ φταίω;», ακούγεται να λέει ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Χανταμπάκης σημείωσε: «Τίποτα παιδιά, δεν έχει θέμα η υπόθεση», προσπαθώντας να κρυφακούσει τι έλεγε ο καλλιτέχνης στο αυτί του επιχειρηματία.