Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης - Εκείνος ήθελε παιδιά ενώ εκείνη όχι

Έπαιξε ρόλο και η διαφορά ηλικίας τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η πασίγνωστη και αγαπημένη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας με τον, επίσης, γνωστό ηθοποιό Μπράιαν Τανάκα, αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν, αφού το 2017, μετά από ένα περίπου χρόνο σχέσης είχαν μείνει για λίγο καιρό μόνοι με τις φήμες τότε να αναφέρουν πως ο Τανάκα ζήλευε αρκετά τον πρώην της Μαράια, Νικ Κάνον. Ο έρωτάς τους όμως ήταν μεγάλος και επανενώθηκαν. Αυτή την φορά, βέβαια, τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά.

Για ποιον λόγο χώρισε η τραγουδίστρια Μαράια Κάρε

Σύμφωνα με φήμες η επιθυμία του Μπράιαν Τανάκα να δημιουργήσει οικογένεια έπαιξε αρκετά μεγάλο ρόλο στον χωρισμό τους καθώς η Μαράια Κάρεϊ, που είναι ήδη μητέρα 12χρονων διδύμων με τον Κάνον, δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά.

Δείτε επίσης: Ηχηρός χωρισμός στην showbiz για αγαπημένο ζευγάρι - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες για τον χωρισμό τους άρχισαν να φουντώνουν αυτή την εβδομάδα, όταν η τραγουδίστρια πήγε χωρίς τον χορευτή στο ετήσιο ταξίδι της στο Άσπεν. Ήδη υπήρχαν κάποιες εικασίες για την σχέση τους, αφού ο χορευτής δεν συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη περιοδεία της τραγουδίστριας που ξεκίνησε το Νοέμβριο.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί τον Μάρτιο, ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της Μαράια. Εκείνη την εποχή ο Μπράιαν δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. Χαρούμενη Επέτειο Όμορφη Βασίλισσα μου».