Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» - Η απάντηση στα παιδιά του για το δημοσίευμα γάμου με την Σιακαβάρα

H αντίδραση της Τζόρτζιας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» - Η απάντηση στα παιδιά του για το δημοσίευμα γάμου με την Σιακαβάρα

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα σύμφωνα με δημοσίευμα, παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή με μόνο 10 καλεσμένους χωρίς να βρίσκονται τα παιδιά του, Φένια και Θάνος, στην τελετή.

Ο γάμος αυτός ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει, σύμφωνα με το ίδιο το ζευγάρι που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA.

Τι ισχύει για τον γάμο Κωνσταντίνου Πλεύρη και Τζόρτζιας Σιακαβάρα

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής συνάντησε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Τζόρτζια Σιακαβάρα σε έξοδο τους και τον ενημέρωσαν για τις αναρτήσεις των παιδιών του. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής έκανε ένα tweet, ενώ η Φένια δημοσίευσε στο Instagram ένα πολύ αιχμηρό βίντεο.

«Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Είναι σκοπός μας να παντρευτούμε. Εσάς και τους βουλευτές δεν τους καλώ, ούτε ο γιος μου που είναι βουλευτής», απάντησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Όταν ρώτησαν την Τζόρτζια αν την ενόχλησαν οι αναρτήσεις αυτές, ξεκαθάρισε: «Όχι καθόλου, το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί».

«Έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε», ανακοίνωσαν.

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής στη Φυλή διαψεύδει τον γάμο

Στο T-Live, την Πέμπτη 21/12 το απόγευμα, αποκαλύφθηκε η δήλωση του ηγούμενου της Ιεράς Μονής, ο οποίος διαψεύδει τον γάμο.

«Μας είπε το εξής. "Στο συγκεκριμένο μοναστήρι δεν γίνονται γάμοι, ούτε βαφτίσεις, δεν τελούνται τέτοια μυστήρια". Μπορεί να έγινε αλλού. Από εκεί και πέρα είναι ένα ερωτηματικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ της εκπομπής, εξηγώντας πως το μυστήριο μπορεί να τελέστηκε, αλλά σε άλλη εκκλησία, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο.