Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν θέλω να το αναγνωρίσει! Του είχα πει δεν θα κάνω έκτρωση» - Ξεσπά η πρώην σύντροφός του

Η απάντηση του δικηγόρου του στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν θέλω να το αναγνωρίσει! Του είχα πει δεν θα κάνω έκτρωση» - Ξεσπά η πρώην σύντροφός του

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έγινε πατέρας για πρώτη φορά, ωστόσο, ο ερχομός του παιδιού του δεν έγινε και με τον πιο όμορφο τρόπο. Η πρώην σύντροφός του, βγήκε δημόσια και δήλωσε πως οι αναρτήσεις που έχει κάνει και αναφέρει πως περιμένει παιδί είναι ψευδείς, αφού ήδη έχει γεννήσει την κόρη τους εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Η Νάνσυ Χιουρέα λοιπόν, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Παρασκευή 22/12 και έκανε αποκαλύψεις. Όπως δήλωσε, δεν του είχε πει πως γέννησε, αφού προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του όμως την είχε μπλοκάρει από παντού. Πλέον όμως, δεν θέλει να αναγνωρίσει το παιδί τους.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Χιουρέα για το παιδί της με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Το ήξερε ότι είμαι έγκυος. Εγώ δεν ήθελα να το πω αλλά όπως καταλαβαίνεται ο Κωνσταντίνος είναι ο Κωνσταντίνος. Δεν του είπα ότι γεννήθηκε, δεν έχουμε επικοινωνία από τον Φεβρουάριο. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του αλλά με έχει μπλοκάρει από παντού. Επίσης, όταν ήμουν 6 μηνών είχα συναντήσει μια κοινή μας φίλη και μου λέει "είσαι έγκυος" λέω "ναι" μου λέει "κάτσε να πάρω τον Κωνσταντίνου". Είπε "δεν με ενδιαφέρει έχω χωρίσει μαζί της, εγώ θέλω να κάνω τη ζωή μου. Αν θέλει να το κρατήσει δεν με ενδιαφέρει"», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις στο πλατό της εκπομπής του ALPHA.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου πρόβαλε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ που είπε: «Δεν γνώριζα ότι γέννησε το παιδί μου. Καμία επικοινωνία δεν ήξερα ότι υπήρχε το παιδί. Χωρίσαμε πήγε στο Λονδίνο και μου είπε ότι θα κάνει έκτρωση και έμεινε εκεί. Σήμερα έμαθα ότι γέννησε γιατί δεν με πήρε νωρίτερα να μου το πει; Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί της. Είμαι χαρούμενος που είμαι μπαμπάς. Γιατί δεν με ενημέρωσε να πάω στη γέννα;».

«Καταρχήν ποια γυναίκα δεν θέλει να ενημερώσει τον πατέρα του παιδιού της; Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω. Είχαμε μιλήσει τον Φεβρουάριο και του είχα πει δεν θα κάνω έκτρωση γιατί είμαι σε προχωρημένη κατάσταση. Το παιδί δεν είναι τσάντα», ήταν η άμεση αντίδραση της στα όσα άκουσε.

Σε ερώτηση ποιος είναι ο σκοπός της και βγήκε να μιλήσει δημόσια, ξεκαθάρισε: «Κύριε Μικρούτσικε που μου κάνετε αυτή την ερώτηση, ήθελα να ακουστεί η αλήθεια μου. Εδώ στην Αγγλία για να αναγνωρίσει ένα παιδί, πρέπει ένα ζευγάρι να είναι μαζί. Δεν θέλω να το αναγνωρίσει. Δεν με έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Δεν είμαστε μαζί! Ποιο το point;».

Στη συνέχεια, μετέφεραν και την ανακοίνωση του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ που στάλθηκε εκείνη την στιγμή. «Δεν είναι δυνατόν να επιλύουμε τις διαφορές μας για ζητήματα ανηλίκων σε στον αέρα και να εκθέτουμε φωτογραφίες. Έχει το κινητό μου και μπορείτε να επικοινωνήσετε για να λύσετε το θέμα αναγνώρισης του παιδιού γιατί πρέπει να ακολουθηθεί και η νομική οδός», μετέφεραν χαρακτηριστικά.

«Με τον Κωνσταντίνο όταν είχε γίνει το δικαστήριο (δείτε εδώ γιατί είχαν πάει) τότε τα είχαμε βρει γιατί προσπαθούσε το δυνατόν για να ας πούμε να αθωωθεί. Δεν μπορεί τώρα να με κατηγορεί γιατί εγώ τον συγχώρησα. Έχει ανεβάσει ένα προσωπικό μου βίντεο και λέει πως είναι κάποιας άλλης», ήταν η απάντηση της Νάνσυς και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η επικοινωνία.