Νόρα Βαλσάμη: Κραυγή αγωνίας από την σύζυγο του Ερρίκου Ανδρέου - «Δεν έχω λεφτά! Είμαι σε τραγική κατάσταση»

«Μένω με το γιο μου! Δεν έχω να πληρώσω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Νόρα Βαλσάμη ειδικά μετά το θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου διανύει τραγικές στιγμές, καθώς όπως δήλωσε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά, ενώ έχει έρθει αντιμέτωπη και με τέσσερις πλειστηριασμούς που όμως είναι σε αναστολή.

Ο Τάσος Τεργιάκης μάλιστα, σήμερα Παρασκευή 22/12 παρουσίασε και σχετικά έγγραφα επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα της σπουδαίας ηθοποιού της παλιάς ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, η ίδια έκανε δηλώσεις και περιέγραψε πόσο άσχημα είναι μαζί με το γιο της.

Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη για την οικονομική της κατάρρευση

«Τώρα μένω στη Σύρο, μου παραχώρησαν ένα σπίτι και μένω εδώ, μια φίλη μου. Η οφειλή που υπήρχε για την οποία βγαίνει σε πλειστηριασμό πόσα χρήματα ήταν 18.000 και εγώ δεν έχω λεφτά, δεν έχω λεφτά. Δεν έχουμε άλλο σπίτι. Στη Σύρο μένουμε τώρα, έχασα και τον Ερρίκο... Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά. Μένω με τον γιο μου, με τον γιο μου.... Με τον Ερρίκο τον δεύτερο», εξομολογήθηκε η Νόρα Βαλσάμη.

Σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να σωθεί το σπίτι της, αποκάλυψε: «Μόνο αν κάνουμε διακανονισμό λέει, και λέω εγώ δεν κάνω διακανονισμό, πάρτε κι εμένα λέω αν θέλετε να με κλείσετε. Δεν έχω λεφτά, με μια σύνταξη είμαι, δεν έχω καν και του Ερρίκου που είχε κι αυτός. Παίρνω μια σύνταξη πολύ μικρή, 550, μόνο... μόνο. Είναι ό,τι έκανα από το θέατρο».

Δείτε επίσης: Η απομόνωση και η οικονομική καταστροφή - Με τι ασχολείται ο γιος της Νόρας Βαλσάμη, Έρικ

Οι δηλώσεις του γιου της

«Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Τι να λέμε είναι φτωχά τα λόγια, πλέον, δηλαδή τα συναισθήματα υπερέχουνε. Μας λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά έχει κενό, έχουμε κενό μεγάλο κενό, το οποίο θα αργήσουμε να το συνειδητοποιήσουμε και αυτό. Αυτό απλά είμαστε σε δύσκολη θέση», είχε πει σε συνέντευξη του στην εκπομπή t-live και τη δημοσιογράφο, Πόπη Παπαδοπούλου

Για την κατάσταση υγείας της μητέρας του. «Δεν είναι καλά και θέλει πολύ προσοχή, γιατί έχει στεναχωρηθεί και έχει επιβαρυνθεί με πολλά πράγματα».

Ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος ασχολείται με τη μουσική, εργάζεται ως dj εδώ και πολλά χρόνια και παλεύει μόνος του να στηρίξει τη μητέρα του και λόγω οικονομικών δυσχερειών έχουν επιλέξει τη Σύρο ως μόνιμο τόπο κατοικίας. «Παλεύουμε μόνοι μας, έχουμε κάνει και εμείς τα δικά μας τα λάθη» δήλωσε ο Έρικ Ανδρέου.

Να σημειώσουμε πως το 2018 έγινε γνωστή η είδηση ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών στις τράπεζες και ότι κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα.

Όπως τόνισε ο Έρικ Ανδρέου, ήρθαν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους: «Αναγκαστήκαμε μετά το θάνατο της γιαγιάς μου να μεταφερθούμε σε ένα πολύ μικρό εξοχικό, σπίτι εκεί στη Ραφήνα εκεί που είναι και η πρώτη μας κατοικία τώρα και άλλαξε η ζωή μας, γιατί απομακρυνθήκαμε από φίλους, από συγγενείς, από διάφορα. Έχουμε χάσει ένα μέρος του σπιτιού που ακόμα είναι ανοιχτό, όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Στεναχωριέται και άμα στεναχωρηθεί η μητέρα μου είναι σαν να έχει στεναχωρηθεί και ο Θεός για μένα».