Γιώργος Γιαννακίδης: Ο μεγάλος νικητής της Φάρμας μιλά για πρώτη φορά - «Γίνονταν πράγματα που...»

Η αποκάλυψη για το παιχνίδι και την προσωπική του ζωή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Γιαννακίδης: Ο μεγάλος νικητής της Φάρμας μιλά για πρώτη φορά - «Γίνονταν πράγματα που...»

Το βράδυ της Πέμπτης 21/12 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός της Φάρμας με νικητή των Γιώργο Γιαννακίδη που πλέον είναι πλουσιότερος κατά 50.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βράδυ η γυναίκα του του αποκάλυψε πως είναι ξανά έγκυος (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο).

Μια ημέρα μετά, ο Γιώργος βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του STAR, Breakfast at Star και μίλησε ανοιχτά τόσο για όσα έζησε στο παιχνίδι όσο και για την προσωπική ζωή και την γυναίκα της ζωής του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Γιαννακίδη μετά τη νίκη του στην Φάρμα

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο στόχος μου ολοκληρώθηκε. Εξ αρχής, όταν δήλωσα συμμετοχή, είχα σκοπό την πρώτη θέση, το είχα πει και σε συζητήσαμε με τη γυναίκα μου και μου είπε να πάω. Έλεγα να μην δηλώσω αλλά η γυναίκα μου μου είπε πιστεύω πάρα πολύ σε σένα, πίστεψε σε μένα. Είμαι αγρότης κι όχι κτηνοτρόφος. Μέσα στο παιχνίδι αυτό που σκεφτόμουν είναι πως πολλές φορές η γυναίκα μου θα ‘ναι με τη ψυχή στο στόμα γιατί γίνονταν πράγματα και υπήρχαν εντάσεις. Η υπομονή, η επιμονή βοήθησε πολύ. Σίγουρα από τη στιγμή που γίναμε γονείς, άλλαξαν πολλά μέσα μας.

Είμαστε επτά χρόνια, η Σοφούλα μου είναι πέντε ετών. Όταν τη γνώρισα και είδα τον τρόπο που σκέφτεται… Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και από τους δύο. Εγώ την προσέγγισα. Η σχέση σοβάρεψε από την αρχή. Είπα ότι αυτή η γυναίκα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που το έζησα μαζί της»

Ποιος είναι ο Γιώργος Γιαννακίδης

Ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάγεται από το Βατερό Κοζάνης και είναι αγρότης στο επάγγελμα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Γερμανία ως security αλλά γύρισε γιατί δεν έβλεπε τους δικούς του ανθρώπους όσο ήθελε. Όλο το σκεπτικό του Γιώργου άλλαξε τη στιγμή που έγινε πατέρας. Προσέχει πολύ την ποιότητα της διατροφής των παιδιών του και γι’ αυτό το λόγο στο κτήμα του στο Βατερό έχει και ζώα.

Ο λόγος που μπήκε στη “Φάρμα” ήταν οι κόρες του, αφού ήθελε να είναι περήφανες για αυτόν. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις Mixed Martial Arts και όταν μπορεί κάνει και ταξίδια με τη μηχανή του.