Φάρμα ημιτελικός: «Θα έχουμε κι άλλο μωράκι» - Με ένα μικροσκοπικό φορμάκι και τον υπέρηχο στα χέρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον Γιαννακίδη

Μπαμπάς για τρίτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα ημιτελικός: «Θα έχουμε κι άλλο μωράκι» - Με ένα μικροσκοπικό φορμάκι και τον υπέρηχο στα χέρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον Γιαννακίδη

Ο ημιτελικός ολοκληρώθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο για τους φιναλίστ της Φάρμας το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου. Ο Γιαννακίδης και ο Αλέξανδρος, αφού αποχαιρέτησαν τον Γιαννούλα, υποδέχθηκαν στον αχυρώνα τις οικογένειές τους (δείτε εδώ τις αντιδράσεις τους). Αγκαλιάστηκαν και συζήτησαν για όλα όσα έχασαν αυτούς τους μήνες, όμως η μόνη έκπληξη δεν ήταν αυτή.

Την ώρα που ο πρώτος καθόταν αγκαλιά με τις κόρες του και δίπλα είχε την σύζυγό του, εκείνη του έδωσε ένα κουτί με ένα δώρο. Μόλις το άνοιξε, είδε πως ήταν ένα φορμάκι μωρού και τότε το ένα από τα δύο παιδιά του του ανακοίνωσε: «Θα έχουμε κι άλλο μωράκι».

Η αντίδραση του Γιαννακίδη στη Φάρμα μόλις έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς για 3η φορά

Έμεινε άφωνος και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που μόλις έμαθε. Η σύζυγός του περιμένει το τρίτο τους παιδί και είναι ήδη τεσσάρων μηνών! Αφού πέρασαν λίγο χρόνο μαζί όλοι, με εκείνον να κοιτά το υπερηχογράφημα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τα ευχάριστα, το ανακοίνωσαν και στον Αλέξανδρο και την δική του οικογένεια. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη.

Φάρμα Γιαννακίδης εγκυμοσύνη συζύγου

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Γιώργος έρχεται από το Βατερό Κοζάνης και είναι αγρότης στο επάγγελμα. Στα 32 του χρόνια είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Γερμανία ως security αλλά γύρισε γιατί δεν έβλεπε τους δικούς του ανθρώπους όσο ήθελε. Όλο το σκεπτικό του Γιώργου άλλαξε τη στιγμή που έγινε πατέρας. Προσέχει πολύ την ποιότητα της διατροφής των παιδιών του και γι’ αυτό το λόγο στο κτήμα του στο Βατερό έχει και ζώα. Ο λόγος που μπαίνει στη «Φάρμα» είναι οι κόρες του, αφού θέλει να είναι περήφανες για αυτόν. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις Mixed Martial Arts (MMA συντομογραφία) και όταν μπορεί κάνει και ταξίδια με τη μηχανή του.