Φάρμα ημιτελικός: «Μου κόπηκαν τα πόδια» - Ξέσπασε κλάματα ο Γιαννακίδης μόλις είδε τις κόρες του! Το φιλί του Αλέξανδρου με τη σύντροφό του στο στόμα

Στιγμές συγκίνησης για τους δύο φιναλίστ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα ημιτελικός: «Μου κόπηκαν τα πόδια» - Ξέσπασε κλάματα ο Γιαννακίδης μόλις είδε τις κόρες του! Το φιλί του Αλέξανδρου με τη σύντροφό του στο στόμα

Το βράδυ της Τετάρτης 20/12 προβλήθηκε η δοκιμασία του ημιτελικού της Φάρμας κατά την οποία αναδείχθηκαν οι δύο φιναλίστ του τελικού. Ο λόγος για τον Γιαννακίδη και τον Αλέξανδρο. Αφού αποχαιρέτησαν με κλαρίνο και κλάμα τον Γιαννούλα, επέστρεψαν στην καλύβα τους για να απολαύσουν ένα εορταστικό γεύμα.

Το τραπέζι, όμως, ήταν τεράστιο και οι δυο άνδρες απορούσαν για ποιο λόγο τους είχαν ετοιμάσει τόσα φαγητά, με τη μοναδική σκέψη που περνούσε από το μυαλό τους να είναι πως η παραγωγή ήθελε να τους δώσει μία μικρή ανταμοιβή για τους κόπους τους και τις δυσκολίες που πέρασαν αυτούς τους μήνες (δείτε εδώ πόσα λεφτά έχουν συγκεντρώσει όλο αυτό το διάστημα).

Τα κλάματα του Γιαννακίδη και του Αλέξανδρου με την έκπληξη που τους περίμενε στη Φάρμα

Λίγο αργότερα, όμως, η πόρτα άνοιξε και στο σπίτι τους μπήκαν η σύζυγος και οι κόρες του Γιαννακίδη, μαζί με την σύντροφο και την αδερφή του Αλέξανδρου. Αμέσως ξέσπασαν σε κλάματα, με τον πρώτο να μην αφήνει από την αγκαλιά του τα παιδιά του, ενώ ο δεύτερος έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στην καλή του, η οποία επίσης έκλαιγε.

«Μου κόπηκαν τα πόδια», έλεγαν και ξανάλεγαν.

Φάρμα Αλέξανδρος σύντροφος

Φάρμα κόρη Γιαννακίδη

Που βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο πριν τον ημιτελικό

Λίγες ώρες πριν ο ημιτελικός της Φάρμας βγει στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του STAR, ο παρουσιαστής της, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πήρε τον γιο του και συνάντησε τον Σωτήρη Κοντιζά με τον οποίο κάθισαν να απολαύσουν ένα πιάτο φαγητό και να πουν τα νέα τους.

Ο περήφανος μπαμπάς, μάλιστα, απαθανάτισε μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα στο παιδί του και στον φίλο του και τη δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Φαγητάκι με τον "θείο" Σωτήρη».

Δείτε επίσης: «Είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο, ότι...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τον γιο της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Οι δύο άνδρες και διάσημοι σεφ κάνουν πολύ καλή παρέα, παρόλο που το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται τόσο συχνά λόγω των επαγγελματικών αλλά και των οικογενειακών τους υποχρεώσεων. Αυτό μεταδίδεται και στις οθόνες μας, αφού σε κάθε κύκλο του MasterChef τα "πειράγματά" τους προκαλούν γέλιο στους πιστούς τηλεθεατές (δείτε εδώ πότε ξεκινάει ο 8ος κύκλος).

Κουτσόπουλος γιος Κοντιζάς