Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν ήταν μωρό κάπως τον σηκώσαμε...» - Η εξομολόγηση για το γιο του μετά το διαζύγιο από την Δροσάκη

«Από τότε που έγινα πατέρας μπήκα σε ένα άλλο κλίμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν ήταν μωρό κάπως τον σηκώσαμε...» - Η εξομολόγηση για το γιο του μετά το διαζύγιο από την Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, σήμερα Παρασκευή 22/12 και είχε μια όμορφη συζήτηση με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, όπως επίσης και για το γιο του, που απέκτησε μέσα από το γάμο του με την Λένα Δροσάκη.

Μάλιστα, η είδηση του χωρισμού του πριν μήνες είχε προκαλέσει μεγάλο σοκ στην ελληνική showbiz, η οποία "έσκασε" αμέσως μετά τα δικαστήρια που είχε η ηθοποιός με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η εξομολόγηση από καρδιάς του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

«Δεν ήμουν φανατικός των Χριστουγέννων. Από τότε που έγινα πατέρας μπήκα σε ένα άλλο κλίμα. Πάντα δούλευα πολύ τις γιορτές, δεν ένιωθα πως θα κάτσω να χαλαρώσω. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια τα νιώθω κάπως διαφορετικά», εξομολογήθηκε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σχετικά με το γιο του, που του έχει μεγάλη αδυναμία, αποκάλυψε: «Θέλω να πιστεύω πως ως μπαμπάς είμαι παρών ακόμα και μετά το διαζύγιο. Θα ρωτήσουμε τον Ανάσταση αργότερα. Άγχη έχω συνέχεια για το παιδί. Όταν ήταν μωρό κάπως τον σηκώσαμε προς τα πάνω και χτύπησε το κεφάλι του. Πήραμε την γιατρό και μας είπε πως "δεν είναι κάτι, εσείς αγχώνεστε εκείνος είναι καλά"».

Στην ερώτηση πως το διαζύγιο του μαθεύτηκε αμέσως μετά την δίκη για την υπόθεση Φιλιππίδη, δήλωσε: «Ήμουν παρών δίπλα της για να τη στηρίξω. Το έκανα γιατί ήθελα να είμαι παρών για αυτό που έχει συμβεί. Πάντα όταν παίρνεις μία θέση υπάρχει ένα κόστος. Έτσι, παίρνεις μία απόφαση και εγώ ήθελα να είμαι παρών στη Λένα και στους υπόλοιπους. Ήθελα να δείξω με τη στάση μου πως τους υπερασπίζομαι. Θυμάμαι τότε σε γυρίσματα να έρχονται νέοι συνάδελφοι και να λένε "ευχαριστηθήκαμε γιατί τώρα, μίλησε κάποιος και έχουμε ένα πάτημα". Το θέμα δεν ήταν μόνο στο δικό μας χώρο, ήταν γενικά. Μου έκανε εντύπωση του τι συμβαίνει στα δικαστήρια».

Δείτε επίσης: «Όπως μας έχουν εξηγήσει και οι παιδοψυχολόγοι...» - Οι επισκέψεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη & της Λένας Δροσάκη σε ειδικούς μετά το διαζύγιό τους