Σπύρος Μπίμπιλας: Η δημόσια τοποθέτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια - «Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου είναι...»

Οι κατηγορίες του για γνωστό δημοσιογράφο

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο δημοφιλής ηθοποιός, αλλά και πολιτικός πλέον, Σπύρος Μπιμπίλας, είναι από τους ανθρώπους ο οποίος συνηθίζει να παίρνει θέση για όλους και όλα, ενώ δε διστάζει να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, και δεν παρέλειψε να κάνει και πάλι το ίδιο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μερικά εριστικά σχόλια, που έγραψε κάποιος δημοσιογράφος για εκείνον, ενώ παράλληλα δε δίστασε να τοποθετηθεί για ακόμα μία φορά στο φλέγον ζήτημα με το επικείμενο νομοσχέδιο σχετικά με το γάμο των Ομόφυλων ζευγαριών, που συμπεριλαμβάνει και το κομμάτι της τεκνοθεσίας (δείτε εδώ παλαιότερες δηλώσεις του πάνω στο ζήτημα).

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Σπύρου Μπιμπίλα στην εκπομπή "Super Κατερίνα"

«Με αυτό το φιδίσιο σακάκι δεν έχω πάει ακόμα στη Βουλή, εκεί έχω βάλει πολλά χρώματα, αλλά προχθές ένας δημοσιογράφος έγραψε κάτι πολύ γελοίο. Έβαλε μία δική μου φωτογραφία και δεν έγραψε τι λέω, γιατί λέω πολλά χρήσιμα πράγματα, έγραψε: τα ρούχα του τα βάζει ανάλογα με τα μαλλιά του

Έκανε υπονοούμενο, ότι βάφω τα μαλλιά μου ανάλογα με το ρούχο που φοράω. Που δεν τα βάφω, το έχω πει εκατό χιλιάδες φορές. Δεν είναι γελοίο; Σε μεγάλη εφημερίδα κιόλας. Γιατί δεν γράφει τι λέω και τι διεκδικώ;», είπε αρχικά για τα αιχμηρά σχόλια, που έχει δεχθεί από δημοσιογράφο.

«Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου είναι πολύ λάθος. Υπάρχουν πάρα πολλά ζευγάρια χωρισμένα, διαλυμένα, που τα παιδιά τους έχουν ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις ή που μπορεί να μην τους αγαπούσαν καν οι γονείς τους. Υπάρχουν, επίσης, πολλές μονογονεϊκές οικογένειες. Εκεί δεν υπάρχει η έλλειψη του άλλου μισού;

Εμείς περιμένουμε εναγωνίως να δούμε εάν η Κυβέρνηση θα φέρει τελικά μέσα στο '24 το νομοσχέδιο. Εάν φέρει μόνο το κομμάτι του γάμου, εμείς θα επιμείνουμε να φέρει και το άλλο, της τεκνοθεσίας. Επίσης, το ότι η Εκκλησία εκδίδει εγκυκλίους εμένα με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες θρησκευόμενοι, κι εμείς οι άθρησκοι πληρώνουμε κανονικά τους φόρους για την Εκκλησία, αν και δεν είμαι καμίας θρησκείας», σημείωσε για το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.