Γρηγόρης Γκουντάρας: "Έσπασε" στον αέρα της εκπομπής "Οδός Ζαρίφη 2" με την έκπληξη των γιων του

«Μόνο αυτό υπάρχει...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Γκουντάρας:

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γρηγόρης Γκουντάρας, είναι παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο, Ναταλί Κακκαβά. Μαζί το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδία, και συγκεκριμένα δύο γιους. Τα ονόματα που έχουν επιλέξει να δώσουν στα παιδιά τους είναι Μάρκος και Οδυσσέας. Αν και όπως αποκάλυψε πρόσφατα, ο ίδιος ο παρουσιαστής τα πράγματα στην οικογενειακή τους ζωή έχουν πάρει κάποιες φορές μία τραγική τροπή (δείτε εδώ τι είπε), οι δυο τους είναι αγαπημένοι και προσπαθούν να διατηρούν ισορροπίες.

Εκείνος, αλλά και η σύζυγός του, μιλάνε ανοιχτά για τη σχέση τους και για την οικογενειακή τους ζωή. Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε, σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, καλεσμένος στην απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Οδός Ζαρίφη 2", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και παραχώρησε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη. Μεταξύ άλλων ξεκίνησαν μία συζήτηση, γύρω από την οικογένειά του, και τα παιδιά του αποφάσισαν να του κάνουν μία συγκλονιστική έκπληξη, που τον έκανε να λυγίσει ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Η έκπληξη των γιων του Γρηγόρη Γκουντάρα, που τον έκανε να "σπάσει" στον αέρα της εκπομπής "Οδός Ζαρίφη 2"

Μετά την προβολή ενός βίντεο, που οι δύο γιοι του δημοσιογράφου, μίλησαν για εκείνον με πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο για εκείνον, αλλά και για το ρόλο του ως πατέρας, εκείνος δεν άντεξε και συγκινήθηκε. «Πω πω! Ρε μάγκες ευχαριστώ! Δε με λυπάσαι; Τι μου κάνεις τώρα! Μόνο αυτό υπάρχει. Όλα τα άλλα είναι βλακείες, η δημοσιότητα. Να έχουμε υγεία και να κάνουμε ευτυχισμένα παιδιά! Δεν το περίμενα!», σημείωσε χαρακτηριστικά εκείνος μετά από αυτά, που ειπώθηκαν φανερά συγκινημένος, και ενώ είχε βουρκώσει στην κάμερα.