Ελένη Μενεγάκη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της στους τηλεθεατές λίγο πριν φύγει το 2023 - «Θα σας έρθουμε αλλιώτικοι...»

«Να περνάτε καλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της στους τηλεθεατές λίγο πριν φύγει το 2023 - «Θα σας έρθουμε αλλιώτικοι...»

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ιδιαίτερα αγαπημένη στο τηλεοπτικό κοινό, Ελένη Μενεγάκη, εντυπωσιάζει πάντα με τις εμφανίσεις της. Το έχει αποδείξει, ιδίως τις τελευταίες μέρες με τις εορτές να πλησιάζουν, που είναι σε πολύ ανεβασμένη και καλή διάθεση.

Είναι γνωστό, πως αυτές οι γιορτινές μέρες γενικώς, για τους περισσότερους ανθρώπους, αποτελούν μία στιγμή ανάπαυλας και ξεγνοιασιάς. Τα στολισμένα δέντρα και οι γεμάτοι φωτάκια και στολίδια δρόμοι της Αθήνας, μας κάνουν περισσότερο ενθουσιασμένους και ευδιάθετους, μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας εντάσσουν στο christmas mood. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν αποτελεί εξαίρεση αυτών, και δε διστάζει να το δείχνει.

Το κατακόκκινο στολισμένο πλατό της εκπομπής της είναι και αυτό ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της, με αποτέλεσμα κάθε φορά, που μπαίνει σε αυτό να δείχνει όλο και πιο εύθυμη, αλλά και πιο γοητευτική, και λαμπερή από ποτέ (δείτε εδώ το στολισμένο πλατό της εκπομπής "Ελένη"). Σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ήταν όμως η τελευταία φορά, που βρέθηκε σε αυτό το πλατό (δείτε εδώ την ανακοίνωση, που έκανε λίγες μέρες πριν), της απογευματινής ψυχαγωγικής εκπομπής, "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Η ίδια αποχαιρέτησε, λοιπόν τους τηλεθεατές λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά και την είσοδο του νέου έτους, με πολύ τρυφερά λόγια και με πολύ αγάπη προς το κοινό της.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν τις γιορτές

«Όσο για εμάς, σιγά σιγά αποχωρούμε, ξεκουραζόμαστε, ηρεμούμε, χαλαρώνουμε, γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και γιορτάζουμε. Εμείς θα παραγιορτάσουμε γενικώς. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι όλοι, τους αγαπάμε, τους ευχαριστούμε, θα σας έρθουμε αλλιώτικοι... Με τη νέα χρονιά! Να περνάτε καλά, να είσαστε καλά και να εκδηλώνετε την αγάπη σας. Γεια σας!», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά το κλείσιμο της εκπομπής και μας αποχαιρέτησε.