Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο «φύλακας-άγγελός» της!

Ποια είναι η σκιά της απόλυτης ελληνίδας σταρ!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ποια ακολουθεί σχεδόν κατά πόδας την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση; Ποιος είναι ο «φύλακας» άγγελός της και η σκιά της; Οι δυο τους είναι αχώριστες από τα γεννοφάσκια τους, μεγαλώνοντας έγιναν αυτοκόλλητες και η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη.

Η μικρότερη σε ηλικία αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη, είναι κυριολεκτικά ο άνθρωπός της και εκείνη που βρίσκεται κοντά της, την φροντίζει εδώ και μερικά χρόνια, κρατάει την καλλιτεχνική της ατζέντα και τα οικονομικά της. Με λίγα λόγια είναι η μάνατζέρ της και αυτή που διαχειρίζεται και κανονίζει τα deal, τις συναυλίες και τις live εμφανίσεις.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ βαδίζοντας σύμφωνα με τα πρότυπα των διεθνών σταρς, ασχολείται αποκλειστικά με τα τραγούδια και με την δισκογραφία της, ενώ για όλα τα υπόλοιπα, εμπιστεύεται τυφλά την αδερφή της και δεν κάνει βήμα εάν προηγουμένως δεν ακούσει την δική της σύμφωνη γνώμη και άποψη. Ποια είναι όμως η Νίκη Βίσση, το δεξί χέρι της Άννας και τι ξέρουμε για αυτήν...

Ποια είναι η σκιά της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, Άννας Βίσση!

H Άννα Βίσση με την αδερφή της Νίκη
H Άννα Βίσση με την αδερφή της Νίκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Διαβάστε επίσης: Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει η δήλωση της για τη φωτιά στο Μάτι - «Μένω στο υπόγειο...»

Η Νίκη παρά το ότι ήταν η μικρότερη σε ηλικία της οικογένειας, ήταν δεμένη περισσότερο με την Άννα και μοιραζόταν με εκείνη τα κοριτσίστικα μυστικά της. Οι δυο τους ταίριαζαν στα παιχνίδια και στις σκανταλιές, ενώ η μεγάλη τους αδερφή Λία ήταν η πιο σοβαρή και πιο αυστηρή.

Η τρίτη κατά σειρά κόρη της οικογένειας Βίσση, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μαμά τους Σοφία και είναι εκείνη που την έχει μαζί της και την φροντίζει μέχρι σήμερα. Είναι η μόνη από την οικογένεια που δεν τραγουδάει, παρόλο που έχει καλή φωνή όπως οι αδερφές της, προτίμησε όμως να αφήσει χώρο σε εκείνες και να ακολουθήσει άλλο δρόμο.

Ξεκίνησε να σπουδάζει Νομική που στην πορεία εγκατέλειψε και ασχολήθηκε με τις δημόσιες σχέσεις στην δισκογραφία, μέχρι που γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και νυν δημοτικό σύμβουλο στον δήμο Μαραθώνα Κώστα Μπούφη. Από την πρώτη στιγμή αφοσιώθηκε στον γάμο της και στο μεγάλωμα με τις τρεις κόρες της, την Βέρα, την Σοφία και την Αντριάννα. Και τα τρία κορίτσια της ασχολούνται σήμερα με τα καλλιτεχνικά.

Η μεγάλη της κόρη μάλιστα Βέρα Μπούφη, για ένα διάστημα ασχολήθηκε με το τραγούδι και κάνει επιλεκτικά κάποιες εμφανίσεις, αλλά η κυρίως δουλειά της είναι το management, ενώ οι μικρότερες αδερφές της ασχολούνται με το styling και το μακιγιάζ.

Η τραγωδία στο Μάτι που συγκλόνισε την οικογένεια

Το 1995 η Νίκη Βίσση μετακόμισε με την οικογένειά της από το Χαλάνδρι στο Μάτι, όπου και μένει μέχρι σήμερα μόνιμα. 5 χρόνια πριν, εκείνη και η οικογένειά της έχασαν το σπίτι τους από την καταστροφική φωτιά στην περιοχή που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος. Την ημέρα της φωτιάς έλειπε με την αδερφή της σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη και έμαθε από την τηλεόραση για την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην Κινέτα και μετά στον Νέο Βουτζά...

Κυριολεκτικά στο παραπέντε κατάφεραν και σώθηκαν ο άντρας της και η μητέρα της Σοφία που βλέποντας την φωτιά να πλησιάζει έφυγαν από το σπίτι χωρίς να πάρουν τίποτα μαζί τους. Λίγα λεπτά αργότερα κάηκε και το δικό τους σπίτι, ενώ η Νίκη επιστρέφοντας αντίκρυσε στάχτες και αποκαίδια, της έφτανε όμως που είχαν σωθεί οι δικοί της άνθρωποι.

Η ίδια μάλιστα τότε σε συνέντευξή της είχε πει: «Τα έχασα όλα, θρηνώ όλες αυτές τις αναμνήσεις όλων αυτών των χρόνων. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τίποτα, ούτε ένα βίντεο των παιδιών μου. Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή»... Η οικογένεια για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ζούσε σε μια αποθήκη που την είχε φτιάξει πρόχειρα για να μένει, μέχρι να κανονίσει όλες τις εκκρεμότητες διαβίωσης.

Η Νίκη Βίσση σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε καταφερθεί κατά του τότε Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη τονίζοντας μάλιστα ότι: «Πού είναι 7 μήνες; Εμφανίστηκε όταν ήρθε ο Σπίρτζης, όταν ήρθε ο Πρωθυπουργός... Αυτά! Ας μην εμφανιστεί ο ίδιος. Ας εμφανιστούν άνθρωποι δικοί του να προσφέρουν στον κόσμο. Άκουσα που είπε ότι πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι με 3000 εθελοντές. Ποιος;».