Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Υπάρχει μία αγωνία, επειδή είχαμε μία δυσάρεστη εμπειρία...» - Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

Αποκλειστικές δηλώσεις!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών, αλλά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τη σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση θα αργήσουν λίγο να λάβουν το δώρο τους, και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι γι' αυτό. Μόλις πριν από λίγες μέρες ο καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι περιμένουν να έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, αλλά επειδή ακόμα είναι νωρίς, θέλουν να είναι συγκρατημένοι στις δηλώσεις τους.

Το youweekly.gr επικοινώνησε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, που μοιράστηκε μαζί μας τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους, καθώς και την συγκίνηση που βιώνει μετά τα ευχάριστα νέα. «Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Θα τα περάσουμε οικογενειακά, στο σπίτι, με ηρεμία και γαλήνη. Έχει έρθει και η πεθερά μου από την Ελλάδα για να είναι μαζί μας, με τους γονείς μου και με τα αδέρφια μου», λέει χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και συμπληρώνει: «Πρώτα ο Θεός, να πάνε όλα καλά, και θα μπορούμε να το ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο».

Μαυρίκιος και Ιλάειρα χαμογελούν μετά τις δυσκολίες

Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση σε παλαιότερη έξοδο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο πίσω μέρος του μυαλού τους βρίσκονται οι δύσκολες στιγμές που έζησαν μόλις πριν από λίγο καιρό, όπως παραδέχεται στη συνέχεια, ωστόσο προσπαθούν να είναι ψύχραιμοι και συγκρατημένα αισιόδοξοι για αυτή την εγκυμοσύνη. Μετρούν αντίστροφα μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο τρίμηνο, όταν θα μπορούν να μοιραστούν περισσότερα ευχάριστα νέα.

«Προς το παρόν υπάρχει μία αγωνία, επειδή είχαμε και μία δυσάρεστη εμπειρία. Όταν γίνεται ένα τόσο μεγάλο κακό, αισθάνεσαι ότι είναι το τέλος του κόσμου και ότι θα κάνεις πολύ καιρό να ξαναχαμογελάσεις. Τελικά όμως μέσα σε λίγους μήνες ο Θεός μάς έστειλε αυτή τη μεγάλη ευτυχία και πλέον τα ζούμε όλα σε πολύ έντονο βαθμό», συνεχίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στις δηλώσεις του για να καταλήξει: «Περιμένουμε με αγωνία να συμπληρωθούν οι κρίσιμες πρώτες εβδομάδες, και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάνε όλα καλά, με ηρεμία. Βρισκόμαστε στα χέρια μίας πολύ καλής γιατρού, της Μαρίας Αγαθοκλέους στην Κύπρο και εννοείται πως είναι τεράστια η χαρά μας. Είμαστε ευτυχισμένοι».