Γιώργος Λιανός: Τα τρυφερά λόγια του για το Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Θα είναι δίπλα μου, όταν...»

«Έχω απολογηθεί για...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, αλλά και τραγουδιστής, Γιώργος Λιανός, ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, να υπενθυμίσουμε, πως δεν έχει πολύ καιρό από τότε, που γύρισε από εκεί, αφού βρισκόταν εκεί για την εκπομπή "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here", το οποίο ήταν ένα αρκετά πρωτόγνωρο project για το τηλεοπτικό κοινό.

Τώρα, όμως ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην εξωτική περιοχή για το γνωστό reality επιβίωσης, "Survivor", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποιοι είναι οι επικρατέστεροι παίκτες, που θα δούμε στο παιχνίδι).

Εκείνος μίλησε για όλα αυτά σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Παράλληλα, όμως μίλησε και με πολύ τρυφερό τρόπο για τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τα τρυφερά λόγια του Γιώργου Λιανού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι δηλώσεις του για το Survivor

«Πρώτη εβδομάδα του Ιανουάριου αναχωρούμε για Άγιο Δομίνικο. Έχω απολογηθεί για τα νούμερα του Celebrity. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Ανυπομονώ να πάω και να κάνω το Survivor. Θα πάρω μαζί μου στο Survivor, την μικρή μου κόρη, πάει νηπιαγωγείο τώρα», είπε αρχικά για τα δύο reality επιβίωσης, που έχει παρουσιάσει.

«Πάντα ο Γρηγόρης θα είναι δίπλα μου όταν τον χρειαστώ, θα μου δώσει τη συμβουλή του. Ο Γρηγόρης μου είχε πει να βγάζω τον εαυτό μου, πίστεψε σε εμένα και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Γρηγόρης θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Δεν ξέρω, αν θα έκανα πρωινό με τον Γρηγόρη, κάτι άλλο σιγουρά όμως», σημείωσε για τον καλό του φίλο και συνεργάτη του στο ραδιόφωνο.

Τέλος, σχολίασε τις ημέρες των εορτών, λέγοντας, ότι «Όμορφες γιορτές ξεχωρίζω με τα παιδιά μου. Έχω να πιάσω μικρόφωνο ενάμιση χρόνο. Θέλω η επιστροφή μου να γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν ξεχωρίζω την παρουσίαση και το τραγούδι. Τα έχω πολύ ψηλά».