Survivor 2024: 3+1 διάσημοι που πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις για το ριάλιτι - Ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο

Πολύ δυνατά ονόματα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

17 ημέρες έχουν απομείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2024 (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση) με την παραγωγή να κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τη συμφωνία, που έχει κάνει με τους διάσημους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι.

Μέσα από ρεπορτάζ που εξασφάλισε η εκπομπή Πάμε Δανάη την Πέμπτη 21/12 έγιναν γνωστά κάποια ονόματα για τα οποία έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν και μάλιστα έχουν κάνει τον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για δύο άντρες και δύο γυναίκες με τους τέσσερις στο σύνολό τους να είναι πολύ αθλητικοί. Σε ότι αφορά τις γυναίκες μιλάμε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, που είχαν αποβληθεί από τον περσινό κύκλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: "Κλείδωσε" η συμφωνία - Αυτή είναι η σύζυγος πρώην παίκτη που μπαίνει στο Survivor 2024

Ποιοι παίκτες πέρασαν από τις ιατρικές εξετάσεις του Survivor 2024;

Αναφορικά με τους δύο άντρες η ''καμπάνα'' χτυπάει για τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο που θα αποτελέσουν δύο πολύ δυνατά χαρτιά αν όντως πάρουν την απόφαση να συμμετάσχουν στο Survivor 2024.

Survivor 2024 - Διάσημοι παίκτες - Δαλακά - Ασημίνα - Πούμπουρας - Βλάχος
NDP

Το spoiler του Λιανού για τους παίκτες του Survivor 2024

«Έχουν γίνει συζητήσεις με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τώρα αν αυτές ευοδωθούν και φτάσουμε να τις ξαναδούμε εγώ δεν έχω κανένα θέμα», αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Έχει κάνει νομίζω ραντεβού με την Acun Medya. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει, έχει και άλλες υποχρεώσεις. Κρατάω μικρό καλάθι πάντα», αποκάλυψε ο Λιανός στην κάμερα του Καλύτερα δεν γίνεται. (δείτε αναλυτικά τα ονόματα των Διάσημων που θέλει και συζητά η παραγωγή).