Δανάη Μιχαλάκη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την 1 μηνός κόρη της

«Αυτό το πράγμα που λέγεται αγάπη...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και περίπου ένα μήνα, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε με την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Το ζευγάρι υποδέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό την κόρη τους, καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή και ηθοποιού).

Μάλιστα, η νέα μανούλα είναι πολύ ευτυχισμένη και δε διστάζει να μοιραστεί τη χαρά της και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από λίγο, σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, έκανε μία ανάρτηση με την κόρη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που αποτελεί την πρώτη φωτογραφεία του νεογέννητου.

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Δανάη Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

«Αυτό το πράγμα που λέγεται αγάπη

Κλαίει, σε μια κούνια όλη νύχτα

Κουνιέται, χαλάει

Τρέμει παντού σαν τσούχτρα

Μου αρέσει κάπως

Τρελό μικρό πράγμα που λέγεται αγάπη», έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία, που αποφάσισε να αναρτήσει στο προφίλ, που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο,τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου.Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ενα τεράστιο ευχαριστώ , στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη «διαδρομή» και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες», έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη - Κόρη