Δήμητρα Βαμβακούση: Ανέβασε βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης βρίσκεται;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο δημοφιλής επιχειρηματίας και ηθοποιός, Γιώργος Αγγελόπουλος, και η αγαπημένη του σύζυγός, Δήμητρα Βαμβακούση, δε μετράνε πολύ καιρό παντρεμένοι, αλλά αποτελούν ήδη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού μιλάμε για δύο νέους και πολύ όμορφους ανθρώπους, που με τους καλούς τους τρόπους, καταφέρνουν να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Αν και για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τους δημοσιογράφους ένα πολύ ευτυχές γεγονός, για την προσωπική τους ζωή, τελικά το ανακοίνωσαν. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού μέσα στις αρχές του έτους, που θα υποδεχθούμε σε μόνο λίγες ημέρες, πρόκειται να υποδεχθούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Ο καρπός του έρωτά τους, πρόκειται να έρθει στη ζωή και να μεγαλώσει την οικογένειά τους (δείτε εδώ τι είπε ο ηθοποιός για το χαρμόσυνο γεγονός).

Εκείνη, μάλιστα πλέον δε διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες στα προφίλ, που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και να μοιραστεί στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι έκανε και σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου αναρτώντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε και σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης βρίσκεται.

Το βίντεο της Δήμητρας Βαμβακούση λίγο πριν γεννήσει

Όπως αποκάλυψε στο βίντεο, που επέλεξε να ανεβάσει με τη μορφή story, είναι ήδη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και η κοιλίτσα της έχει ήδη φουσκώσει αρκετά, αλλά εκείνη είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

H αποκαλυπτική συνέντευξη της Δήμητρας Βαμβακούση

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, την Κυριακή 26 Σεπετεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, παρουσία φίλων και συγγενών αλλά και επωνύμων (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα). Εκεί μάθαμε και για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση (δείτε ποιος καλεσμένος το αποκάλυψε στο φακό του youweekly).

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν του είπες «είμαι έγκυος»;

«Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους» ανέφερε η Δήμητρα Βαμβακούση στο περιοδικό ΟΚ και στον Μιχάλη Ροδόπουλο.

Αυτά τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο αισθάνεσαι ότι μπορεί να σας χωρίζουν σε κάποια σημεία ή τελικά σας ενώνουν;

«Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο» είπε χαρακτηριστικά

Θα δεχόσουν να συνυπάρχεις με τον Γιώργο μπροστά στην κάμερα σε κάποια σειρά ή και να συμπαρουσιάζετε μια τηλεοπτική εκπομπή;

«Τα παραπάνω δεν είναι το αντικείμενό μου και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το ότι στέκομαι δίπλα στον Γιώργο ως γυναίκα του. Εγώ συνεχίζω το μεταπτυχιακό μου στο κομμάτι της ιδιότητάς μου ως εκπαιδευτικού» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΓΑΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ