MasterChef: Μόλις "έσκασε" το νέο τρέιλερ - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η συνάντηση των κριτών με τον Καίσαρα...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
MasterChef: Μόλις

Το αγαπημένο reality μαγειρικής, "Master Chef", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star, επιστρέφει και επισήμως! Οι λάτρεις της γαστρονομίας αναμένουν πως και πως την πρεμιέρα του. Το reality, πρόκειται να επιστρέψει συντομότερα από το αναμενόμενο (δείτε εδώ το λόγο), και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο του επίσημο trailer και είναι ανεπανάληπτο και για ακόμα μία φορά, άκρως ξεκαρδιστικό!

Το νέο επίσημο τρέιλερ του "MasterChef" λίγο πριν τη μεγάλη του πρεμιέρα στο Star

Το αγαπημένο παιχνίδι θα επιστρέψει για ακόμα μία φορά στη γνωστή του συχνότητα και πριν από λίγο δημοσιεύτηκε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ, το οποίο αναφέρει και πότε θα γίνει η πολυπόθητη πρεμιέρα. Οι κριτές και λατρεμένοι μας σεφ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης πρωταγωνιστούν για ακόμη μία φορά σε αυτό, σε ένα ξεκαρδιστικό κόνσεπτ, που χαρίζει γέλια μέχρι δακρύων.

Οι τρεις τους "εισβάλλουν" στο παλάτι του Καίσαρα, με την ιδιότητα των δοκιμαστών του και μάλιστα "κάνουν" τους ωραίους στο "χαρέμι" του. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι αυτός, που παίρνει πρώτος το λόγο και αφού δοκιμάζει αρχίζει να κάνει κριτική σε αυτό, που του δίνεται να δοκιμάσει, όπως κάνει και στη διάρκεια του show.

Στη συνέχεια, το λόγο παίρνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, του οποίου του δίνουν να δοκιμάσει κρέας, «Α εγώ είμαι vegan λέει», προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου, που βρίσκεται εκεί. Εν τέλει δοκιμάζει και τοποθετείται και εκείνος για το πιάτο, που δοκίμασε. Τελευταίος αλλά όχι έσχατος δοκιμάζει το ψάρι, και λέει τη δική του γνώμη για το πιάτο, που μόλις δοκίμασε, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος μάλιστα κάνει, πως πνίγεται από κόκκαλο.

Μετά από όλο αυτό το άκρως αστείο σκετς, που φανερώνει το απίστευτο χιούμορ και την εκπληκτική χημεία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, ο Καίσαρας, ενώ αρχικά λέει, να τους στείλουνε στα λιοντάρια, το μετανιώνει και λέει, να τους στείλουνε στο MasterChef, και γελάνε όλοι μαζί.

«Επικό MasterChef», αναφέρει το τρέιλερ! «Είμασταν με τον Καίσαρα και δεν του φτιάξαμε μία Ceasar's», σχολιάζει με εύθυμο τόνο ο Ιωαννίδης από το πλατό της εκπομπής. Η μεγάλη πρεμιέρα και όλα αυτά θα εκτυλιχθούν μπροστά μας από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00 το βράδυ. Αναμένουμε!