Ελένη Φουρέιρα: «Κάθε φορά που την βλέπω...» - Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter για την εμφάνιση της στο Fame Story

Την αποθέωσαν οι τηλεθεατές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Παρασκευής 22/12 ανέβηκε στην σκηνή του Fame Story και χάρισε στην βραδιά του τελικού μια συγκλονιστική εμφάνιση. Μπορεί πριν το καλοκαίρι να έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι (δείτε φωτογραφία του), ωστόσο, το κορμί της από την γυμναστική που κάνει έχει επανέλθει στα κανονικά του, δηλαδή σαν πριν γεννήσει.

Λίγο πριν ανακοινωθεί ο νικητής λοιπόν (δείτε εδώ ποιος είναι), η τραγουδίστρια on stage έδωσε όπως πάντα τον καλύτερο της εαυτό, τραγουδώντας κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τον τελικό δεν γινόταν να μην σχολιάσουν στο twitter/X την εμφάνιση αυτή, αφού "μοίρασε" πολλά εγκεφαλικά.

Όσα γράφτηκαν στο twitter για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Fame Story

Η αλλαγή στη ζωή της αφού έγινε μαμά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την ραδιοφωνική του εκπομπή MyRadio 104,6 μέχρι τις 11/12 έκπεμπαν ασταμάτητα, στηρίζοντας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ»- Σύλλογος Φίλων Παιδιών. Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν, βρέθηκε στον ξενώνα του σωματείου "Ελπίδα" και μίλησε στην εκπομπή. Απόσπασμα από τα όσα είπε με τον παρουσιαστή, πρόβαλλε σήμερα Πέμπτη 7/12 το Mega Καλημέρα.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας με τον παρουσιαστή, λέγοντας πως από τότε που έγινε μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο το γιο της (δείτε φωτογραφία του) έχει γίνει ευσυγκίνητη.

«Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά... καταλαβαίνετε... Βλέπω τα περάματα με άλλο μάτι. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, την προσπάθεια τους. Πόσο ήρωες είναι αυτοί οι γονείς. Τα παιδιά παίρνουν πολλή αγάπη και είμαι θετική ότι όλα θα πάνε καλά. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη φροντίδα», είπε με δάκρυα στα μάτια και βαθιά συγκινημένη.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Η φετινή χρονιά είναι αυτή που εμένα προσωπικά με έχει... είναι διαφορετικά πια από τότε που έγινε μαμά. Αντιλαμβάνομαι πόσο ήρωες είναι αυτοί οι γονεί. Έχουν πάρα πολύ φροντίδα αυτά εδώ τα παιδιά», δήλωσε έπειτα η Ελένη Φουρέιρα.