Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι (Φωτογραφίες)

Γιόρτασαν την κόρη τους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια. Γνωρίστηκαν το 2011, ενώ ο γάμος τους έγινε το 2023. Οι κόρες τους, Νάντια και Παυλία (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει) είναι οι μεγάλες τους αδυναμίες με τις οποίες περνάνε πολύ χρόνο μαζί.

Η μεγάλη της οικογένειας είναι η Νάντια η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από 10 χρόνια. Χθες 22/12 λοιπόν, είχε τα γενέθλια της και στα social media οι γονείς της έκαναν πολύ τρυφερές αναρτήσεις για να της ευχηθούν και δημόσια.

Η ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ για τα γενέθλια της κόρης του με την Ιωάννα Μπούκη

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σρόιτερ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες φωτογραφίες από όταν η κορούλα τους ήταν μικρή, με τον παρουσιαστή του ALPHA να γράφει:

«22/12/13 - 22/12/23
Κοριτσάκι μου όμορφο κάποτε ήθελα να μείνεις για πάντα η μικρή μου πριγκίπισσα αλλά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα… Σου εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου η διαδρομή της ζωής σου να είναι συναρπαστική, περιπετειώδης και γεμάτη δυνατά συναισθήματα. Να προχωράς με οδηγό τα όνειρα σου και να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου!!!

Να θυμάσαι πάντα πως ποτέ δεν θα είσαι πολύ μεγάλη για να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Σ’αγαπω Ναντιουλα μου! #10# Χρόνια σου πολλά ζωή μου!».


Τα τρυφερά λόγια της Ιωάννας για τον Αντώνη

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μπούκη. Έκανε λόγο για τον αγαπημένο της σύζυγο, την οικογένεια τους, αλλά αποκάλυψε και μερικά περιστατικά που σχετίζονται με τον Σρόϊτερ.

«Μου έχουν γίνει καλές τηλεοπτικές προτάσεις με πάρα πολύ καλό οικονομικό δέλεαρ. Θα με έβλεπα σε κάποιο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θέλω να σχολιάζω αρνητικά, θέλω να είμαι λίγο η καλή της παρέας γιατί βλέπεις από πάρα πολλούς ανθρώπους του χώρου, άλλα να λένε και άλλα να κάνουν, κρίνουν τους άλλους ενώ οι ίδιοι έχουν κάνει χειρότερα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μπούκη.

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι φίλη μου, αλλά είναι οικογένειά μου. Έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει μαζί. Πιο μικρή δεν ζήλευα. Μετά που ανακαλύφθηκε το Instagram νομίζω ότι ζηλεύω πιο πολύ από τον Αντώνη. Οι καρδούλες πολλαπλασιάζονται συνέχεια. Κάποιες φορές το δείχνω ότι ζηλεύω, κάποιες φορές όχι. Ο Αντώνης το δείχνει λίγο, όχι πολύ, είναι πολύ έξυπνος για να το δείχνει», συμπλήρωσε η ίδια.