Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω μια μελαγχολία μόνιμη! Δε ξέρω, δεν είμαι ποτέ χαρούμενος! Θα ήθελα το 2024 να...»

Η προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω μια μελαγχολία μόνιμη! Δε ξέρω, δεν είμαι ποτέ χαρούμενος! Θα ήθελα το 2024 να...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση σήμερα Σάββατο 23/12 μέσα από την εκπομπή που συμμετέχει, Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που δέχτηκε από την παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, σχετικά με το τι θέλει να ζητήσει να του φέρει ο Άγιος Βασίλης.

Την απάντηση του όμως, δεν την περίμενε κανείς. Ο πρώην παίκτης του Survivor, εξομολογήθηκε πως θα ήθελε το νέος έτος να του φέρει περισσότερη χαρά, καθώς νιώθει μια μόνιμη μελαγχολία στη ζωή του.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Θα σας πω. Έχω μια μελαγχολία μόνιμη. Δε ξέρω, δεν είμαι ποτέ χαρούμενος. Ναι. Θα ήθελα το 2024 να μου φέρει περισσότερη χαρά και λιγότερη μελαγχολία. Είμαι μελαγχολικός. Δε ξέρω γιατί. Μη μου κάνετε ερωτήσεις γιατί νιώθω ότι είμαι μικρό παιδί» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε επίσης: Το όλο νόημα σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Η σχέση με την πρώην σύντροφό του

Το βράδυ της Δευτέρας 4/12 η Βάλια Χατζηθεοδώρου είχε τα γενέθλιά της με την γνωστή δημοσιογράφο να γιορτάζει τα 31 της χρόνια μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο Fipster, ο Βασάλος, η Παπαδημητρίου κ.α.

Η καλλονή ξανθιά δημοσιογράφος ή αλλιώς ''πριγκίπισσα'' όπως αναφέρει και η τούρτα της καλωσόρισε τη νέα δεκαετία της ζωής της με τον πιο όμορφο και ευχάριστο τρόπο, καθώς δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περνάς τέτοιες ημέρες με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο φημολογείται, πως έχουν έρθει κοντά με τους δύο να διαψεύδουν την είδηση (δείτε εδώ). Σε κάθε περίπτωση, ο Βασάλος ήταν εκεί τη βραδιά των γενεθλίων της, καθώς της ευχήθηκε και μέσω instagram, όπως και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γράφοντας στο post με την τούρτα της: «Χρόνια ευτυχισμένα!».

«30+1

Ευχαριστώ για τις ευχές , να είμαστε καλά με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν!», έγραψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.