Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους μετά το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους μετά το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα φημολογείται το τελευταίο διάστημα πως είναι ζευγάρι, με τους ίδιους ωστόσο να μην έχουν κάνει καμία αναφορά σχετικά. Αφορμή για να ξεκινήσουν όλα στάθηκε ένα ρεπορτάζ που μετέφερε η εκπομπή Γειά σου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με την παρουσιάστρια ωστόσο να αναφέρει καθαρά τα ονόματα τους στο αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Σήμερα Σάββατο 23/12 λοιπόν, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, θέλησαν να σχολιάσουν τα όσα ειπώθηκαν, αποκαλύπτοντας επίσης και όλη την αλήθεια για την σχέση Μπάρκα - Τσαγκρίδη, που διαψεύδει το περιβάλλον του επιχειρηματία.

Τι συμβαίνει με την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή η παρουσιάστρια, αλλά δε το είπα εγώ το όνομα, η Κατερίνα Καινούργιου το είπε πρώτη. Έχω κι άλλο ρεπορτάζ από εκείνο το βράδυ, αλλά δε θα το πω στον αέρα. Μίλησα με τη Δανάη Μπάρκα εκείνο το βράδυ, αλλά αυτό που μου είπε δε μπορώ να το πω στον αέρα. Δε ξέρω αν κάποιος θέλει να αφήνει να αιωρείται αυτό το σενάριο αλλά αυτοί που τους είδαν δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει κάτι ερωτικό» είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας. Επίσης, σχολίασαν και την πρόσφατη κοινή δημόσια έξοδο και τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media.

«Εγώ επειδή έχουμε κοινές παρέες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ρώτησα και έμαθα αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και μου το πολύ κοντινό φιλικό του περιβάλλον μου το διαψεύδει» αποκάλυψε ο Ισίδωρος Φικάρης.

«Εγώ θυμάμαι και σκέφτομαι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις φημολογούμενες σχέσεις της Δανάης. Θυμάμαι μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον Νίνο όταν είχε ακουστεί ότι είχε σχέση μαζί του. Θυμάμαι μετά μια ανάρτηση για τον Απόστολο Ρουβά. Μετά με τον Τίμο Ζαχαράτο και μετά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Γενικά υπάρχει ένα μοτίβο, ότι η Δανάη υποτίθεται ότι είναι σε σχέση με κάποιους ανθρώπους, που δε ξέρω πως βγαίνουν. Αυτά τα συγκεκριμένα αποδεδειγμένα δεν ίσχυαν» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.