Φίλιππος Τσαγκρίδης - Δανάη Μπάρκα: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τη νέα βραδινή τους έξοδο

Που πήγαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φίλιππος Τσαγκρίδης - Δανάη Μπάρκα: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τη νέα βραδινή τους έξοδο

Στενοί φίλοι φαίνεται πως είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με τη Δανάη Μπάρκα. Ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη στο Mega, έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εξόδους και μάλιστα μια αποκάλυψη η ίδια η Κατερίνα.

Μάλιστα, είχε κάνει ένα περίεργο σχόλιο απαντώντας σε σχόλια που είχαν κυκλοφορήσει και ήθελαν τους δυο τους να είναι ζευγάρι μετά το χωρισμό τους.

«Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν... Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα...» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της - δείτε εδώ για ποιο λόγο έκανε αυτή τη δήλωση.

Μάλιστα, τη δήλωση της Κατερίνας, σχολίασαν και ορισμένες εκπομπές αρκετά αιχμηρά. Πρώτα ο σχολιασμός έγινε στο BreakfastStar και στη συνέχεια από την Μπέττυ Μαγγίρα στο I love Σουκου.

Η νέα έξοδος Μπάρκα - Τσαγκρίδη

Όπως και να 'χει, είναι δεν είναι μαζί, Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης κάνουν πολύ στενή παρέα, γεγονός που πρόδωσε ακόμα μια ανάρτηση τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο πριβέ πάρτι του σεφ, Βασίλη Καλλίδη.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Δανάη Μπάρκα

Φίλιππος Τσαγκρίδης Δανάη Μπάρκα

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της

Η Δανάη Μπάρκα υπήρξε σε μία μακροχρόνια σχέση με τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες και να τον παρουσιάζει γενικότερα στα social media της. Μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και έτσι το 2021 ο δεσμός τους έλαβε τέλος (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τα κλάματα και τις δυσκολίες που πέρασε λόγω αυτού).

Πέρα από τις ευτυχισμένες αναμνήσεις τους, υπάρχει κάτι που τους ενώνει ακόμα ωστόσο και είναι και ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουν να συναντιούνται. Έχουν βαφτίσει μαζί την κόρη ενός φιλικού τους ζευγαριού. Έτσι, λοιπόν, στα γενέθλιά της, τα οποία ήταν Σάββατο 16/12, την επισκέφθηκαν για να γιορτάσουν μαζί της.

Φωτογραφήθηκαν οι τρεις τους αγκαλιά και η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Νονοί. Να σε χαιρόμαστε Ελενάκι μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρώην Μπάρκα