«Είναι αγόρι, γεννήθηκε τον Αύγουστο» - Χαρές στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, I love Σουκου

Έγινε παπούς και το ανακοίνωσε με χαμόγελο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι αγόρι, γεννήθηκε τον Αύγουστο» - Χαρές στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, I love Σουκου

Στην εκπομπή I love Σουκου σήμερα Σάββατο 23/12 έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση. Συγκεκριμένα, ο καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως έγινε παππούς, με το εγγονάκι του να έρχεται στη ζωή τον περασμένο Αύγουστο. Η παρουσιάστρια του ευχήθηκε, ενώ έκαναν και αποκαλύψεις σχετικά με τις όμορφες στιγμές που βιώνει.

Αυτός ο καλεσμένος του I love Σουκου έγινε παππούς

Ο λόγος για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, ο οποίος έκατσε στο πλατό και είχε μια όμορφη συζήτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του.

Για το εγγόνι του ωστόσο εξομολογήθηκε: «Έγινα παππούς. Είναι αγόρι, γεννήθηκε τον Αύγουστο. Να είναι καλά ο πιτσιρικάς και όλα τα παιδιά του κόσμου. Έρχομαι πολύ πιο κοντά σε όλα τα παιδιά του κόσμου και δε θέλω να υπάρχει ένα παιδί που να υποφέρει. Τώρα που έχουμε το δικά μας εγγονάκι κλπ, θέλω η ζωή να του είναι γενναιόδωρη. Να είναι καλά. Και όταν βλέπεις το δικό σου λες.. για να είναι το δικό σου καλά, πρέπει να είναι και όλα τα υπόλοιπα παιδιά καλά, να ζει σε έναν κόσμο που είναι αυτός που πρέπει».

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος - «Μου χρέωναν σχέσεις με όποια έκανα ντουέτο»

Ποιος είναι ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Ο Χαριτοδιπλωμένος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα για τη δημιουργία του «Lost in the Night» (1984), το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των ευρωπαϊκών chart, κυρίως μεσογειακών χωρών. Επόμενες γνωστές παραγωγές ή συνθέσεις του, ήταν τα «Fill Me Up» (1985) με τη Μαντώ, «Talk about Love» (1985) της Μαριάννας Ευστρατίου, «Set Yourself In Motion/Where Do I Begin» (1986, πάλι με τη Μαντώ), ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Αλέξιας και το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» της Πωλίνας (αμφότερες δουλειές μέσα στο 1987).

Το 1988 κυκλοφόρησε η ατομική δισκογραφική του δουλειά "Κώστας Χαριτοδιπλωμένος". Ακολούθησαν τα «Στοιχηματίζω» (Μαντώ, 1990), «Ορκίσου» και «Δίλλημα» από το δεύτερο προσωπικό δίσκο της Αλέξιας. Ήταν και ο ίδιος, ερμηνευτής πολλών τραγουδιών καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας (90ς). Το 2002 επανακυκλοφόρησε η κορυφαία επιτυχία του «Lost in the Νight».

Με πληροφορίες wikipaidia