Τζο Κουτσοκώστα: Το τηλεφώνημα της Μπέττυς Μαγγίρα μετά τις αιχμηρές δηλώσεις της - Όσα ειπώθηκαν ανάμεσα τους

Τι συνέβη στο εορταστικό γύρισμα του Ρουκ Ζουκ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζο Κουτσοκώστα: Το τηλεφώνημα της Μπέττυς Μαγγίρα μετά τις αιχμηρές δηλώσεις της - Όσα ειπώθηκαν ανάμεσα τους

Η παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, I love Σουκου, ξεκίνησε μεγάλες συζητήσεις στις ψυχαγωγικές εκπομπές σχετικά με τις σχέσεις της ομάδας πίσω από τις κάμερες και την συμπεριφορά της Μπέττυς Μαγγίρα απέναντι στους συναδέλφους της. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της δημοσιογράφου που άφησε να εννοηθεί πως δεν τα πήγαινε καλά με την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις κάμερες των εκπομπών, ανέφερε πως δεν μπορεί να κράζει ανθρώπους και μετά να τους χαιρετάει στον δρόμο, ενώ αποκάλυψε πως όταν ρώτησε την ομάδα της στο μίτινγκ σχετικά με τις φήμες περί αλλαγών στην εκπομπή, της απάντησαν πως είναι fake news, παρόλο που τελικά ίσχυαν - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Τζο Κουτσοκώστα και την Μπέττυ Μαγγίρα

Σύμφωνα με την εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα του MEGA, σήμερα Σάββατο 23/12, πριν λίγο καιρό όταν η ομάδα της εκπομπής έκανε γυρίσματα για ένα εορταστικό επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ, είχαν διακρίνει πως η Τζο Κουτσοκώστα δεν συμμετείχε στην παρέα, αντιθέτως ήταν κοντά μονάχα με ένα πρόσωπο.

Επίσης, αποκάλυψαν την επικοινωνία που είχε με την Μπέττυ Μαγγίρα, όταν η παρουσιάστρια την πήρε τηλέφωνο μετά την παραίτηση της και τις δηλώσεις της, για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

«Εγώ επειδή μίλησα και έκανα ρεπορτάζ, δε μου προκύπτει ότι κάτι είχε γίνει με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Ξέρω πολύ καλά ότι μετά την παραίτησή της, η Μπέττυ Μαγγίρα την πήρε τηλέφωνο. Οι πληροφορίες μου λένε ότι της είπε, γιατί όταν τη ρώτησαν αν έχει κάτι μαζί της απάντησε ότι δεν έχει κάτι να πει. Η Μπέττυ ούτως ή άλλως, όπως μου έχουν πει άτομα από την ομάδα της εκπομπής από την αρχή ήταν δίπλα στη Τζο. Επειδή φαινόταν ότι κάτι την ενοχλεί ήθελε να είναι λίγο πιο υποστηρικτική και να τη φέρει πιο κοντά στην παρέα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.