Τζο Κουτσοκώστα: «Δεν θέλω να απαντήσω αν έχω παράπονο από την συμπεριφορά της Μαγγίρα» - Τα "καρφιά" μετά την παραίτηση της από το I love Σουκου

«Υπήρχε άνθρωπος που ξεπέρασε τα όρια μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζο Κουτσοκώστα: «Δεν θέλω να απαντήσω αν έχω παράπονο από την συμπεριφορά της Μαγγίρα» - Τα

Η Μπέττυ Μαγγίρα είδε μια ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, I love Σουκου, πριν καλά καλά κλείσει 6 μήνες στον αέρα του σταθμού. Μπορεί σε νούμερα τηλεθέασης να πηγαίνει καλά, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, από το πάνελ αποχωρεί η Τζο Κουτσοκώστα έπειτα από δική της απόφαση την οποία ανακοίνωσε στην παραγωγή. Όπως ανέφερε μετά από 3 μήνες στην ομάδα της Μπέττυς, το στιλ σχολιασμού gossip δεν της ταιριάζει και δεν έχει μάθει έτσι από το σπίτι της.

Σε δηλώσεις που έκανε βέβαια στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA άφησε το υπονοούμενο της και για την συμπεριφορά της Μαγγίρα απέναντι της, πίσω από τις κάμερες.

Οι δηλώσεις της Κουτσοκώστα για I love Σουκου και Μπέττυ Μαγγίρα

«Επειδή δεν είναι κάτι που έχω μάθει από το σπίτι μου δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να μπω σε αυτό το τρυπάκι. Δεν μπορώ να προσπερνάω ανθρώπους που έχω κράξει και να λέμε με αγάπη στο λέω. Μου φαίνεται ψεύτικο. Έβλεπα την ομάδα να πηγαίνει μπροστά αλλά δεν ήμουν εγώ. Το πάλεψα πολλούς μήνες και είδα ότι δεν μπορούσα να γίνω παραγωγική έτσι αποφάσισα να παραιτηθώ. Θεωρώ το κοινό δεν με έχει γνωρίσει όπως θα έπρεπε», αποκάλυψε για την αποχώρηση της από το I love Σουκου.

«Υπήρχε άνθρωπος που ξεπέρασε τα όρια μου. Όχι απλά τα ξεπέρασε... τα τέντωσε και είπα γειά σας. Δεν το έχω συζητήσει όμως. Δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση γιατί θεωρώ δεν θα βρεθεί μια λύση μια άκρη», αποκάλυψε.

Σε ερώτηση για τις αλλαγές που θα γίνουν στο πάνελ της εκπομπής του ΑΝΤ1, είπε: «Άκουσα πρώτη φορά το ρεπορτάζ και στο μίτινγκ ρώτησαν αν θα υπάρξουν αλλαγές και η απάντηση είναι ότι είναι fake news. Μετά από 3 ημέρες άκουσα από την Μπέττυ ότι θα έχουμε αλλαγές στο πάνελ»

Όταν ρωτήθηκε από την άλλη για την συμπεριφορά της Μπέττυς Μαγγίρα απέναντι της, απάντησε: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό δεν θέλω να σου πω αν είχα παράπονο από την συμπεριφορά της Μπέττυς. Υπάρχει πολύ τοξικότητα στην τηλεόραση. Νομίζω ότι είναι 90% τοξικότητα και 10% κάτι άλλο».

Δείτε επίσης: Σάστισε ο Δημήτρης Μακαλιάς μαθαίνοντας ζωντανά για την αποχώρηση της Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Τι είπε από την άλλη στο Πρωινό Σουσού;

«Δεν συνέβη κάτι συγκεκριμένο, απλά ένιωσα ότι δεν μπορώ να ταιριάξω με την ομάδα. Η ομάδα κάπως προχωράει μπροστά, εγώ μένω πιο πίσω, δεν μπορώ να είμαι παραγωγική, δεν μπορώ να συμβάλλω στο σωστό αποτέλεσμα, δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και αποφάσισα να παραιτηθώ.

Το κομμάτι του gossip με δυσκόλεψε πάρα πολύ, αλλά ήξερα τι πάω να κάνω και τι ρόλος μου έχει ανατεθεί. Αλλά επειδή δεν έχω μάθει από την οικογένειά μου να κριτικάρω τους άλλους και να κουτσομπολεύω, δεν μπορούσα να το κάνω, δεν μου έβγαινε αυθόρμητα», είπε η Τζο Κουτσοκώστα στο Πρωινό Σουσου.