I Love ΣουΚου - Δημήτρης Μακαλιάς: Σάστισε μαθαίνοντας ζωντανά για την αποχώρηση της Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Δεν είχε ιδέα για την απόφαση της συναδέλφου του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I Love ΣουΚου - Δημήτρης Μακαλιάς: Σάστισε μαθαίνοντας ζωντανά για την αποχώρηση της Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Μια αποχώρηση που θα συζητηθεί έγινε γνωστή την Πέμπτη 21/12 για την εκπομπή I Love ΣουΚού (δείτε εδώ) με τον Δημήτρη Μακαλιά που είναι μέλος του προγράμματος να ενημερώνεται την ώρα που παραχωρούσε δηλώσεις στο Breakfast at star.

Ο λόγος για την Τζο Κουτσοκώστα, η οποία βλέπουμε να συμμετάσχει από την αρχή της σεζόν στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 στο Σαββατοκύριακο στη μεσημεριανή ζώνη με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Κουτσοκώστα για την αποχώρησή της).

Η πρώτη αντίδραση του Μακαλιά για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από το I Love ΣουΚού

«Δεν ξέρω κάτι να σου είμαι ειλικρινής. Εμείς έχουμε γράψει τις εκπομπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η αλήθεια, οπότε τώρα θα επανέλθουμε από Γενάρη. Το ξέρεις εσύ και δεν το ξέρω εγώ; Περίεργο! Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια αλλαγή στην ομάδα. Δεν έχω μιλήσει με τη Τζο, αλλά θα μιλήσω τώρα, αφού με ρωτάς. Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Είναι ένα μέλος της ομάδας που αγαπώ πάρα πολύ, οπότε οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλλαγή, αποχώρηση θα με στενοχωρούσε αφάνταστα. Φαντάζομαι ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του για να είναι καλύτερα ο ίδιος. Οι αλλαγές είναι για καλό, δεν είναι για κακό και από τις δύο πλευρές. Είμαστε μία πολύ αγαπημένη παρέα, δεν έχουμε καθόλου καβγάδες, προστριβές, τίποτα τέτοιο και για αυτό πέφτω από τα σύννεφα με αυτό που ακούω. Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο για να σου περιγράψω και να σου πω ότι κάτι έχει συμβεί.

Εγώ ξέρω ότι οι παρέες θέλουν λίγο χρόνο. Δηλαδή με την Μπέττυ έχουμε δύο χρόνια πίσω μας σίγουρα μπορώ να σου πω με βεβαιότητα, ότι υπάρχει μεγαλύτερη χημεία γιατί επικοινωνούμε με κλειστά μάτια. Σίγουρα με τον Τάσο και την Τζο θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο σε σχέση με αυτό. Θα την πάρω τώρα ένα τηλέφωνο για να μάθω τι έχει συμβεί ακριβώς. Αν είναι δική της επιλογή θα είναι σίγουρα για καλό, οπότε πάμε παρακάτω», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.