I Love ΣουΚού: Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

Το πρόσωπο που σταματάει τη συνεργασία του με την εκπομπή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ilovesoukou - Instagram
ilovesoukou - Instagram

Αλλαγές φαίνονται πως θα συμβούν από το νέο έτος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 ''Ι Love ΣουΚου'', καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένα μέλος θα αποχωρήσει από το πρόγραμμα.

Πιο αναλυτικά και όπως τόνισε το Mega Kαλημέρα την Πέμπτη 21/12 το κανάλι και η παρουσιάστρια προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έτσι θα ανακοινωθεί σύντομα το όνομα που ολοκληρώνει σε φιλικό κλίμα τη συνεργασία του με τον σταθμό.

Δείτε επίσης: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση! Δε θα...» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Μπέτυς Μαγγίρα για το τέλος της από το Open

Ποιο πρόσωπο αποχωρεί από την εκπομπή I love ΣουΚού;

Ο λόγος για την Τζο Κουτσοκώστα, που βλέπουμε να συμμετέχει στο πάνελ του I Love ΣουΚού από τις αρχές του Σεπτέμβρη. Το ''διαζύγιο'' της με την εκπομπή λέγεται ότι προέκυψε από δική της επιθυμία, γιατί ένιωθε ότι δεν είχε ενταχθεί στην ομάδα. Συν τις άλλοις να αναφερθεί εδώ, πως η Κουτσοκώστα είχε υπογράψει για τρεις μήνες στο συμβόλαιό της.

Για την ώρα δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1, ούτε δηλώσεις της παρουσιάστριας για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Κουτσοκώστα. Σε πρόσφατες ωστόσο δηλώσεις που έκανε η Μαγγίρα σε τηλεοπτικές κάμερες τόνισε, πως ακόμα εκείνη και οι συνεργάτες της προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

Θυμίζουμε τέλος εδώ, πως η Μαγγίρα μέχρι πέρυσι ανήκε στο δυναμικό του Open. Επομένως, οι αλλαγές για την ίδια είναι πολλές καθώς δεν έχει αλλάξει μόνο τηλεοπτική στέγη, αλλά και και ζώνη.