Good Job Nicky: Η εξομολόγηση του για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο - «Αράζει, ψαρεύει και καμιά φορά τραγουδάει...»

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Good Job Nicky: Η εξομολόγηση του για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο - «Αράζει, ψαρεύει και καμιά φορά τραγουδάει...»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής της σύγχρονης εναλλακτικής μουσικής σκηνής, Good Job Nicky, είναι από τους αγαπημένους, του νεανικού κυρίως κοινού. Ο ίδιος από όσο έχει δείξει είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε, πως το ταλέντο του έχει και μία κληρονομική έκταση, αφού πατέρας του είναι ο αγαπημένος και πολύ σπουδαίος, καλλιτέχνης του ελληνικού πενταγράμμου, Γιάννης Πάριος (δείτε εδώ πατέρα και γιο μαζί στη σκηνή να τραγουδάνε).

Έτσι, σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Καλύτερα δεν γίνεται", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και σε εκείνον. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα όνειρα και τους στόχους του, τη Eurovision, αλλά εξιστόρησε και ένα άγνωστο περιστατικό με τη Χάρις Αλεξίου.

Η αποκαλυπτική συνέντευξή του Good Job Nicky για τον πατέρα του

«Ο στόχος μου είναι ένα Grammy, το όνειρο είναι επτά βραβεία. Η Eurovision είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σκαλοπάτι και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στο αεροδρόμιο με το τρόπαιο. Έχω τραγούδια που πιστεύω πως θα πήγαιναν πολύ καλά στον διαγωνισμό», ανέφερε για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του.

«Την καλύτερη συμβουλή μου την έχει δώσει ο τραγουδιστής του έρωτα, ο πατέρας μου. "Η αγάπη δεν θέλει χρόνο, θέλει ταχύτητα". Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς με καλή φωνή. Αυτό πρώτα. Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, έρχεται στην Πάρο, αράζει, ψαρεύει και καμιά φορά τραγουδάει κιόλας. Απλά το κάνει πολύ πετυχημένα», εξομολογήθηκε επίσης για τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου στη μόνη συναυλία που έχει κάνει στην Πάρο είχε έρθει η Χαρούλα Αλεξίου. Τη φιλοξενήσαμε και ήμουν 8 χρονών στο πιάνο, έγραφα ένα δικό μου τραγούδι. Πέρασε η Χαρούλα με τον καφέ στο χέρι, με βλέπει και μου λέει, το θέλω. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό. Η μουσική ήταν κάτι που με κυνηγούσε από παιδί. Πάντα πριν κοιμηθώ έρχονταν στο κεφάλι μου στιχάκια, συνθέσεις», αποκάλυψε για την παιδική του ηλικία και την πρώτη του επαφή με τη μουσική.