Θανάσης Βισκαδουράκης: Η απάντησή του για την πιθανή επιστροφή του στο Survivor - «Εννοείται, ότι μπορεί και να με ξαναδείτε εκεί αν...»

«Είμαι ερωτευμένος με...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σε λίγες ημέρες αναμένεται η μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου reality επιβίωσης, "Survivor", που θα προβάλλεται για ακόμα μία φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πολλές είναι οι φήμες για τα ονόματα, που θα δούμε να συμμετέχουν στο νέο αυτό στίβο μάχης και θα προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και το πολυπόθητο έπαθλο (δείτε εδώ τα επικρατέστερα πρόσωπα).

Ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης, είναι παλιός γνώριμος του παιχνιδιού και μίλησε για το ενδεχόμενο της επιστροφής του σε αυτό, αλλά μίλησε και για την οικογενειακή του ζωή σε δηλώσεις, που έκανε στις κάμερες. Τα λόγια του παρουσιάστηκαν, σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου "I love Σουκού", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1.

Η απάντηση του Θανάση Βισκαδουράκη για την επιστροφή του στο "Survivor"

«Είμαι χαζομπαμπάς, είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Στις 29 Δεκεμβρίου, ο γιος μου γίνεται 7 χρονών, και ακόμα κοιμόμαστε και οι τρεις αγκαλιά. Τα χρόνια τα παλιά που ήμουν στο ορφανοτροφείο, πηγαίναμε κάθε Πρωτοχρονιά στην Τανάγρα, την πολεμική αεροπορία», εξομολογείται στην κάμερα της εκπομπής ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός.

«Θυμάμαι που έβλεπα τα αεροπλάνα και τα μεγάλα δώρα που μας έδιναν. Έχω ζήσει νοσταλγικά Χριστούγεννα, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τη μαμά, τον μπαμπά και την οικογένεια. Η οικογένεια είναι το Α και Ω της κοινωνίας», συνέχισε μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για τον ισχυρό αυτό δεσμό.

Τέλος, αναφέρθηκε στο reality επιβίωσης και για την επιστροφή του σε αυτό, λέγοντας, ότι, «Αν τα οικονομικά μου πάνε χάλια, εννοείται ότι μπορεί να με ξαναδείτε εκεί».