Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφήθηκε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο έλατο, που στόλισε με το γιο της και τον Αλμπέρτο Μποτία

Είναι κατάλευκο και πολύ λαμπερό

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με το γιο τους, καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ την τρυφερή της εξομολόγησή της για την μητρότητα). Μάλιστα, είναι οι πρώτες εορτές, που θα περάσουν οι τρεις τους.

Πριν από λίγο, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί μία φωτογραφία με το Χριστουγεννιάτικο έλατο, που στόλισαν στο σπίτι τους. Η ίδια φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη στην εικόνα, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με το Χριστουγεννιάτικο έλατο του σπιτιού της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με του διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία, με εκείνη να κάθεται με casual outfit μπροστά από κατάλευκο έλατο του σπιτιού της, κρατώντας ένα χρυσό δώρο και χαμογελώντας στην κάμερα.


Αυτό είναι το σπίτι Φουρέιρα - Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχουν καταφέρει. Μάλιστα, τον περισσότερο χρόνο τους όταν αυτός είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, τον περνάνε στο σπίτι τους παίζοντας με τον γιο τους.

Οικογενειακώς μένουν σε μια από τις πιο ωραίες μονοκατοικίες στην Βουλιαγμένη και η τραγουδίστρια μας έχει δείξει από διάφορες αναρτήσεις κάποια από τα σημεία του σπιτιού τους. Οι χώροι είναι ευρύχωροι με την διακόσμηση να είναι μίνιμαλ. Επίσης, υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο για τα δεκάδες ρούχα και παπούτσια της.

Την ανακοίνωση άλλωστε πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, την είχαν κάνει με φωτογραφίες από το υπνοδωμάτιο τους και ήταν υπέροχές.

Στον εξωτερικό χώρο, έχουν μεγάλο κήπο με γκαζόν, ενώ υπάρχει στο κέντρο και μια μεγάλη πισίνα.