Δανάη Μπάρκα: «Είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι, υποκριτές & ψεύτες αλλά...» - Η νέα ανάρτηση γεμάτη "καρφιά"

Χείμαρρος η παρουσιάστρια του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση γεμάτη "καρφιά" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, το κείμενο της μέσα έχει πολλές και σκληρές αλήθειες για την σημερινή κοινωνία. "Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο", γράφει

Η παρουσιάστρια του MEGA πολλές φορές ακόμα και μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη, λέει ανοιχτά την άποψή της ακόμα και αν μερικές φορές αυτή πονάει....

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο Instagram

«"Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο".

Περνώντας τα χρόνια, αυτό αρχίζει και γίνεται ένα απ τα μότο που θέλω να ακολουθώ.
Δε ξέρω αν επηρεάζομαι απ την δουλειά που κάνω πλέον ή απ το ότι όσο μεγαλώνω έχω περισσότερο την ανάγκη να είμαι ήρεμη (κυρίως μέσα μου) παρά να έχω δίκιο για να το μάθουν οι τριγύρω.

Νιώθω ότι διανύουμε μια εποχή που στην πραγματικότητα είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι,υποκριτές & ψεύτες αλλά το καλύπτουμε με έναν υποτιθέμενο μανδύα ενσυναίσθησης, ανοιχτωσιάς & καλοσύνης…

Δηλαδή στα λόγια όλοι θέλουμε να είμαστε “καλοί άνθρωποι” γιατί κρυφοπιστεύουμε και στο κάρμα, αλλά έμπρακτα είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε, να κουτσομπολέψουμε,να πατήσουμε οποιοδήποτε ίχνος ηθικής και να σκορπίσουμε ψέματα απλά για να υπάρξουμε ή να είμαστε αρεστοί σε ορισμένους ή να υπηρετήσουμε κάποιον σκοπό που κρύβεται από πίσω.

Στο τέλος βέβαια,μένει όντως η αλήθεια και το αν ειμαστε σωστοί απέναντι στους γύρω μας,κι όλα εκεί πληρώνονται…κι αν δεν έχει φανεί,σημαίνει ότι δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος οπότε μην πέφτετε.

Αν για κάποιο λόγο περνάτε μια περίοδο αναρώτησης και σκέψεων,σας λέω από δικές μου εμπειρίες ότι η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός απ την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.
Να μένετε πιστοί στις αξίες σας & στα όνειρα σας.
Όλα είναι ομορφότερα έτσι.

Καλό ΣΚ».

Να σημειώσουμε πως χθες Σάββατο 23/12 στην εκπομπή Γειά σου, σχολίασαν την φημολογούμενη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και έκαναν διάφορες αποκαλύψεις.