Βασίλης Μπισμπίκης: «Δυστυχώς...» - Αποκάλυψε πως θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την Δέσποινα Βανδή

Οι ευχές του για το νέο έτος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχτεί τόσο λόγω της υπερπροβολής της σχέσης τους, όσο και των τρυφερών τους δημοσίων στιγμών παρά την ηλικία τους. Ωστόσο, δεν τους ενδιαφέρει τι λένε και γράφουν τρίτη, ζώντας στο έπακρο την ευτυχία τους.

Φέτος είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που θα περάσουν μαζί και ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Real life, αποκάλυψε πως θα περάσει με την σύντροφό του τις γιορτές.

Η αποκάλυψη του Μπισμπίκη για τα Χριστούγεννα με την Βανδή

«Θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά με τη σύντροφό μου, το παιδί μου και τα παιδιά της. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δε θα ταξιδέψουμε σε κάποιον προορισμό, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα», αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι λατρεύει να πηγαίνει ταξίδια στο εξωτερικό και δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάμερες τους έχουν τσακώσει στο αεροδρόμιο.

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή

«Η ευχή μου για το 2024 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα. Δυστυχώς ο κόσμος είναι τόσο φοβισμένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, ώστε στον αγώνα για την επιβίωση, δεν αντιδρά στον πόλεμο και την έξαρση της βίας» είπε σε άλλο σημείο.

Επίσης στην συνέντευξη του ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για την αποχώρηση του από την σειρά του ALPHA, Σασμός. Ο ηθοποιός παρά τις προτάσεις της εταιρίας παραγωγής πήρε την απόφαση να φύγει, αφού ούτως η άλλως η αρχική τους συμφωνία ήταν για περιορισμένα επεισόδια (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τραγικό τέλος του Αντρέα).

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Real life, αποχωρεί από την δραματική σειρά που τα γυρίσματα της λαμβάνουν χώρα στην Κρήτη, καθώς θα συμμετέχει στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Μεγάλη πέτρα σε μικρό κεφάλι» που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025 και ξεκινάει εκεί γυρίσματα.